2777
2789
عنوان

دیگه کم اوردم😭😭

304 بازدید | 14 پست

خدایا مگه من چیکار کردم؟

گناهم چیه؟ نه خواهری نه برادری 

حالا هم سه ساله ازاین دکتر ب اون دکتر شده کار هرماهم😞

بخدا خستم کم اوردم 

هرماه یه سنگی میندازی جلو پامون 

نمیدونم دقیقا چیکار کنم کجا برم 

دیروز    رفتم ای یو ای  ولی اسپرم همسرم صفر بود   

ماقبلا ازمایش داده بودیم  دقیقا موقعیکه فک میکردم همه چی عالیه   همه چی بهم خورد من موندمو  یه مشکل بزرگتر 

😭😭😭😭😭

اصلا عدالتت کجاس به یکی چهارتا چهارتا بچه میدی 

اونوقت من وامثال من باید بمونیم توحسرتش 

ازاین میسوزم خیلی از بنده هات     بچشونو سقط میکنن ولی بازم  هروق اراده کنن بهشون  یه نینی میدی  

منکه  قدر نشناست نیسم من  هرماه کلی دارو و امپول  استفاده میکنم بازم   هیچی 

دمت گرم خیلی خوبی  

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔

😔

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

عزیزم..درکت میکنم ..فقط صبر

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی وقتا نمیدونم خدا چرااااااااا اینجوری میکنههه چرا اذیت میکنههههخه نمیفهممممممم اصنتن

بخدا کم اوردم دیروز دلم بحال همسرم سوخت

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔
عزیزم..درکت میکنم ..فقط صبر

😔😔

خدا اگر عدالت داشت.مرد هم بکارت داشت

.

کلا نباید به این چیزا فکر کنی.فقط خودتو ازار میدی.فقط استرس رو از خودت دور کن.یه موقع که فکرشم نمیکنی نی نی میاد تو دلت عزیزم😍

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
بعضی وقتا نمیدونم خدا چرااااااااا اینجوری میکنههه چرا اذیت میکنههههخه نمیفهممممممم اصنتن

حتی پدر مادر هم ادعا دارن همه ی بچه هاشون به یه اندازه عزیزه براشون ولی همیشه یکیشو بیشتر دوس دارن.به نظرم خدا هم همینطوره.بعضی بنده هاشو بیشتر دوس داره.ممکنه بنده بد باشه یا خوب.دیدی بعضیا از همه چی شانس میارن .خانواده پول شوهر .خلاصه همه چی.یکی مثل من از هیچی .چه میشه کرد مجبوریم تحمل کنیم

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

صبرداشته باش عزیزم خداخودش انشاالله یه نینی سالم بهت بده،درست مثل من برات معجزه شه ،ازشوهراولم بخاطربچه دارنشدن طلاق گرفتم ،دوباره ازدواج کردم بعدچن ماه پدرشوهرم یه دعوایی راه انداخته بودکه این نازاس چرااینوگرفتی بخدااون روزاصلاازیادم نمیره اینقدگریه کردم نگو۶هفته هس حامله ام فرداش بی بی زدم دیدم حامله ام بااون حرفش دلموبدجورشکست واگذارش کردم بخدا اونم جوابشوداد توهم اصلاناامیدنشودرست وقتیکه فکرشونمیکنی خدایه نینی نازبهت میده

دنیام پسرم😘😘

عزیزم می‌دونم خیلی اذیتی ولی فکرت اشتباهه. اصلاً خدایی که ما و همه بنده‌هاش و دنیارو آفریده واینستاده به یکی چهارتا چهارتا بده به یکی نده، با یکی لج باشه نده با یکی وایساده تا اون خواست بده!!!!

ما اومدیم و داریم توی این دنیا امتحان میشیم چه اونی که نداره داره امتحان میشه که چقدر شاکره یا ناشکر، چه اونی که نمی‌خواد و سقط می‌کنه و تو امتحان خدا رد میشه. چه اونی که چهارتا داره چقدر شاکره یا...

او از هیچ مارو آفریده، به اراده او به خواست او شما فرزنددارخواهید شد هروقت که صلاحتون باشه، برای او کاری نداره و او بینیازه و مهربان، فقط شماباید مراقب خودت باشی که ازین امتحان سربلند بیرون بیای و رشد کنی!