2777
2789

سلام این تبلیغات میاد رو گوشیم کاملا معلومه به زن فقط و فقط به شکل کالا نگا میکنن😔😔😔

توروخدا توهین نکنید بهم

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آروم باش عزیزم ناراحت نباش یه لیوان اب خنک بخور صلوات بفرست.

به اون خانمه که تبلیغ میکنه به شکل کالا نگاه مسکنن ن به منو شما .هرکی بهت گفت کالا بزن دهنش😘

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤

باس ن زنه رو ببینید کاملا معلومه که حقه سینماییه

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
اصغر سگ سیبیل که نمیتونه بیاد تبلیغ پوست و مو بکنه که

تبلیغ قماره

آروم باش عزیزم ناراحت نباش یه لیوان اب خنک بخور صلوات بفرست. به اون خانمه که تبلیغ میکنه به شکل کال ...

روزه اس واسه افطار میخوره😑

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰