سلاااااام بچه ها من میخوام یه تاپیک باحال بزنم که اینجا دورهم جمع شیم و عادت های خوبی رو که زندگیمونو تدریجی متحول میکنه وارد زندگیمون کنیم 😍😍😍😁😁😁
خب حالا بیاین یه لیست از کتابهایی که دوست داشتین بخونین بنویسین بعد دومین قدم اینه که بیاین یه پکیج مراقبت از خودمون که ۵دقیقه وقتمونو شبا میگیره انتخاب کنیم
حالا ما میایم اول ۴تا عادت خیلی کوچیک رو قرار میزاریم انجام بدیم بعد کم کم عادتای بزرگتر و خفن ترم میزاریم تو برناممون
۱.روزی ۱۰ صفحه کتاب بخونیم یا بیش تر.هرچقدر تونستین(میشه ماهی حدودا یک کتاب )اما فقط نخونینش بلکه بیاین تو عمق زندگیمون درساشو پیاده کنیم
۲.روزی حداقل نیم ساعت پیاده روی یا هر ورزشی شد داشته باشیم اصلا ورزش آدمو حال میاره از شر اضافه وزنم خلاص میشیم
۳.صبح ها حتما هرروز اب ولرم بخوریم یک لیوان قبل هرچیز
۴ .من خودم برای پکیج هرشب گلاب برای صورتم و روغن بادام تلخ برای مژه و ابروهام و مسواک و نخ دندان انتخاب کردم که خیلی وقته کمی میگیره
بچه ها علاوه بر اینا هر کاره خوبیم که تو روز انجام دادیم مثلا ماسک گذاشتیم یا غذای جدید درست کردیم یا رفتیم یه جای جدید رو دیدیم بیایم اینجا گزارش بدیم (اینجوری باعث میشه مدام کارآمدند به خودمون یادآوری کنیم و به اتفاقات با یه دید دیگه نگاه کنیم)
کم کم کارای بزرگ ترم میکنیم در کنار هم(من حتی اگه فقط برای خودم بنویسم میام گزارش میدم چون میخوام عادتای خوب وارد زندگیم کنم و متحولش کنم پس شمام بیاین😉)
ببخشید زیاد شد میخواستم همه تو پست اول جا شه
راستی میتونیم از کاهش وزنمونم اینجا گزارش بدیم که انگیزه بگیریم