2777
2789
عنوان

الان یه چیزی دیدم مغزم تیر کشید اخه چراااااا!😢😢😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2921 بازدید | 134 پست
من خودم روزی 8تا از صبح تا شب سری به سری میان میگردن بر میدارن

اگه واقعا میبینی اینطوری از این به بعد به همسایه ها اطلاع بده و باهم دم در خونه هاتون خوراکی سالم بزارید کنار زباله ها که اونا رو ببرن

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

من همیشه شیشه و پلاستیک و کاغذ و کلن زباله خشکو جدا میزارم شوهرمم دعوا می کنه منم میگم من مثل تو نیستم حتا تو اشغالمم خیر هست واسه بقیه!!!!

این جوری راحت برمیدارن و لازم نیست بگردن 

همسایمونم یکیشون غذا می پزه دیدم تو ظرف خودشون غذا میده بهشون 

پریشبم من افطاری بودم دو تا زرشک پلو دادن بهمون دادیم به همین دوره گردا. طرف گفت سه روزه غذا نخوردم 😧😧😧 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم اون لحظه اصلن دلش نمیخواد غرور طرفو بشکنه 😔😔منکه اینطوریم بلاخره هر ادمی یه کمی غرور داره دیگه ...

غرور؟؟؟!!!!!

کسی که کارش به اشغال جمع کردن رسیده به نظرت غروری براش مونده 

اصلا بزار غرورش بشکنه اما حداقل یه وعده دستش تو اشغالا نبره بهونه میارین اخه

یاد اون شعر ایرج میرزا افتادم 

خوردندو شکستند و دریدند و تکاندند    هرچیز در این خانه ی بی برگ و نوا بود

ای کاش در دیزی ما باز نمیماند       یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود

من یه بار حوله ام کپک زده بود انداختم دور خدا شاهده ده دقیقه نشد از پنجره دید داره دیدم دو نفر اومدن در آوردن و بردن عجله هم داشتن انگار چه چیز گرانبهایی بود

از اون به بعد هر چی میندازم دور میذارم تو کیسه میگم به نسبت سالم بمونه بیان وردارن 

بهت قول میدم چهار بار دیگه این صحنه رو ببینی دیگه مث امروز زجر نمیکشی ما همه همینیم بیاید خودمونو گو ...

حرف اتو قبول دارم..دقیقا بار اولی که یک خانم رو در اینحال دیدم..تا صبح بیدار بودم...الان نه دیگه

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
 من همیشه شیشه و پلاستیک و کاغذ و کلن زباله خشکو جدا میزارم شوهرمم دعوا می کنه منم میگم من مثل ...

افرین گلم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
ادم اون لحظه اصلن دلش نمیخواد غرور طرفو بشکنه 😔😔منکه اینطوریبم بلاخره هر ادمی یه کمی غرور داره دیگه ...

منم مثل شمام ما پارسال یه پیرمرده بود صاحبخونه اثاثاش رو ریخته بودن بیرون بعد یه جوری تو خیابون چیده بود که خودشوسطشون میخوابید

منم کاری از‌دستم بر نمیومد فقط رفتم یکبار مصرف جا غذای نذری خریدم که غذا بریزم تو اونا بدم بهش که یوقت ناراحت نشه فکر کنه نذریه  

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
اگه واقعا میبینی اینطوری از این به بعد به همسایه ها اطلاع بده و باهم دم در خونه هاتون خوراکی سالم بز ...

لباس و این و چیزا زیاد میزاریم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

اینایی که روزه میگیرن فقرا رو درک کنن اینم درک کردن از سفره پر زرق و برق افطار و سحرشون بزنن به امثال اینا کمک کنن گشنگی تنهایی به امید یه عالمه خوردن سر افطار چه فایده ای داره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍