2777
2789
عنوان

الان یه چیزی دیدم مغزم تیر کشید اخه چراااااا!😢😢😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2921 بازدید | 134 پست

من خودم روزی 8تا از صبح تا شب سری به سری میان میگردن بر میدارن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت قول میدم چهار بار دیگه این صحنه رو ببینی دیگه مث امروز زجر نمیکشی ما همه همینیم بیاید خودمونو گول نزنیم بی حس شدیم انگار داریم با یه تندباد به سمت نابودی میریم ولی همه نشستیم و میخندیم

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

کل مراحل اشغال جمع کردنتم نمیگفتی میشدا

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

کاش تا قبل اینکه نرفته یک چیزی مثل غذا میرسوندی دستش

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

امروز من یه پسر حدودا ۱۳ ساله رو دیدم تو آشغالا دنبال بازیافتیا میگشت خدا باعث و بانیشو لعنت کنه از این موردا خیلی زیادن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
شما که ناراحت شدی بهش میگفتی بایسته بهش کمک میکردی لطفا شعار ندین قصدم بی احترامی بهتون هم نبود😊

ادم اون لحظه اصلن دلش نمیخواد غرور طرفو بشکنه 😔😔منکه اینطوریم بلاخره هر ادمی یه کمی غرور داره دیگه خصوصا مرد باشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اخی عزیزم دلم سوخت منم عذاب وجدان دارم خیلی دیروز مامانم اینا خونمون افطاری دعوت بودن کارداشتم توخونه یه خانومی اومد آیفون زد گفت کمک میکنید اخه چندباربهش کمک کردم گفتم مامان بگو صاحب خونه نیستش ایفون بذار همون لحظه دلم سوخت پاشدم برم دنبالش ۵هزارتومانی خوردنداشتم بدم بهش جیگرم سوخت واسش حالا انقدرعذاب وجدان دارم میگم شاید بنده خدا نیازداشته من دستشو میتونستم بگیرم نگرفتم حالا شماگفتی دلم گرفت

من دختر جوون هم زیاد میبینم تو آشغالها دنبال کاغذ میگردند.دلم خووونه.

یکبار به یکی اشون پول دادم..خیلی مودب بود..دلم آتش گرفت

خودم خوراکیهایی که هنوز قابل خوردنه ولی ما اهل خوردنش نیستیم تو ظرف یکبار مصرف میکنم.مرتب میگدارم نزدیک سطل زباله..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

الهی بمیرم ک مااینقد راحت میخوریمو میخوابیم بعضیا حتی ب خوردن آشغالم راضین ای خــدا تورو ب حق امام زمانمون حدااقل این ماه عزیز نزار کسی شکم گشنه اه بکشه 😔

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
شما که ناراحت شدی بهش میگفتی بایسته بهش کمک میکردی لطفا شعار ندین قصدم بی احترامی بهتون هم نبود😊

کمکی از دستم برنمیاد....شوهرم بیرون بودنی شده مثلا یه بسته خرما خریده داده بهشون وووو....منم چند وقت پیش غذایه گرم داشتم یه ظرف پر کردم به یه بچه که پلاستیک و....جمع میکرد بردم دادم....

الان اوضاع جامعه طوری شده که ادم خودش توو خرجی یه روزش مونده....ما خودمون تا خرخره تو قسط و بدهی هستیم وگرنه خدا از دلم باخبره میدونه باشه دریغ نمیکنم😔😔

💕