2777
2789
عنوان

دوران عقد

157 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من ۱۱ ماهه عقد کردم و پدرشوهرم سرطان داره.واسه همین نه میتونیم خونه بخریم نه عروسی بگیریم.من موندم چیکار کنم.اخه این چه شانس گندیه من دارم

چرا نمیتونید بخرید؟

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از شهرستان اومویم تهران شوهرم کار پیدا کرده خونه شهرستانش یک دهم اینجا هم نمیشه قیمتش

اها،تا خونه نخریدین به نظرم عروسی نکنید.

صبر کنید ببینید خدا چی میخواد،

اگه خدای نکرده پدرشوهرت فوت کنه تا چه مدت عروسی عقب میفته

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
دعا برای گشایش مشکل دارید؟

ن من ندارم

اها،تا خونه نخریدین به نظرم عروسی نکنید. صبر کنید ببینید خدا چی میخواد، اگه خدای نکرده پدرشوهرت فو ...

دقیقا بخاطر حال پدرشوهرم استرس دارم.اگه خدای نکرده فوت کنه حداقل یکسال