2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد بیاین ی سوال

91 بازدید | 9 پست

سلام امید وارم دامن همه منتظرا سبز بشه💓من دوسال و خورده ای اقدام بودم بعد این ماه هم نمیدونستم ک خدا بهم لطف کرده و باردارم علایم داشتم اومدم اینجا مطرح کردم گفتن از عفونته و سوالم اینه ک من دندون پوسیده داشتم ولی درد نداشت این هفته درد شدید داشت من ندونسته یه دونه قرص نوافن مصرف کردم و ژل دندون الان ک فهمیدم باردارم خیلی نگران شدم ب نظر تون چیکار کنم برم ب دکتر بگم

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زوده عزیزم موقع که خوردی مشکلی پیش نیومده نگران نباش از این به بعد نخور دارو ..واین که تو که اقدام بودی باید دندونت رو درست میکردی الان تا ۹ ماه میخوای چیکار کنی

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

ارتباط خونی هنوز وجود نداره استرس نداشته باش که استرس از همچی بدتره. دلتم بد نگیر گلم ایشالله نی نی سالم میاد بغلت

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  
علایمت چی بود؟

نوک سینه هام حساس شده ترشح دارم دمای بدنم بالاس

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊