2777
2789

من که خدا نیستم. پس خدافظ

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه نگواینجوری عزیزم مگه چیشده

تو بدترین شرایط کاری بودم خیلی حالم بد بود زنگ زدم عشقم اومد یهو وسط دردودل حرفی پیش اومد که بدش اومد و رفت با عصبانیتم رفت و گفت دیگه برنمیگرده گوشیشم خاموش کرد هرچی التماسش کردم نیومد گفتم حالم بده کنارم باش جواب نداد منم گفتم دیگه نه تورو میخوام نه کار رو و خدافظ.کارم که افتضاحه دارم داغون میشم دیگه چرا این اومد وسط همش دردا با هم میان هنوز آروم نشده بودم امروز این مشکلا پیش اومد

مردا همشون همین جوری ان بخدا برات مهم نباشه آخه چرا التماس میکنی 

خیلی دوسش دارم ولی اون راحت رفت و میدونمم دیگه برنمیگرده مگه به سختی و التماس اونم شاید برگرده.بهشم نیاز داشتم همیشه با اون آروم میشدم چون خونواده م اصلا درکم نمیکنن

تو بدترین شرایط کاری بودم خیلی حالم بد بود زنگ زدم عشقم اومد یهو وسط دردودل حرفی پیش اومد که بدش اوم ...

برامنم شرایط مشابه پیش اومده و توبدترین وضعیت بودم تو دانشگاه وحتی خطر یه سال معلق شدن داشتم وهمش گریه میکردم ولی نامزدم عوض دلداری دادن بدتر ناراحتم میکرد ومیگف  شرایطت بده که بده قرارنیس بشینی جلومن همش گریه وناله کنی خودتو جم کن .اینارو میگف دلم اتیش میگرف ولی خب این به ذات مردا برمیگرده روانشناسی میگه مردا ناراحتیشون و احساس گناهشون ازینکه نمیتونن مشکلتو حل کنن رو با خشم نشون میدن چون خشم قوی ترین حس تووجودمرداس. مطمئن باش ایشون از ناراحتیت ناراحته که اینجوری واکنش نشون داده فقط نمیتونه برات حلش کنه و عصبیش میکنع

ما دوستیم هنوز، و ازم جدا شد به همین راحتی

اگه انقدکه شما میگی براش راحته پس بزار بره.اگه دوست داشته باشه بدون خواهش التماس برمیگرده مطمئن باش وگرنه نباشه بهتره بااینکه میدونم سخته برات ولی فک کن که چه سختیای بزرگتری ممکنه توزندگیت جلووراهت باشه ویه نفری اون موقع باید کنارت باشه که لااقل به بودنش مطمئن باشی

واقعا میدونمم حرفای شما حقه باید دلمو آروم کنم یجور

سعی کن خودتو سرگرم کنی . کارتم بسپربه خدا شک نکن درست میشه .منم توهمین قضیه ای که تعریف کردم کلی ناانیدبودم ولی دیگ سپردم به خدا وواقعابایه معجزه کارم درست شدجوری که هیشکی باورش نمیشد.به اون اقام پیام نده وازین حرفام نزک ک چراتوشرایط سختم رفتیو وکنارم نیستی.بدترعصبی میشه بزار بره یکم باخودش فک کنه به احتمال قوی میفهمه اشتباه کرده و برمیگرده پیشت