2789

شوهر بچه ننه از این لحاظ که خودش نمیتونه هیچ تصمیم مستقلی برا زندگی دونفرش بگیره یعنی تمام نظرات و تصمیماتش تحت نظر خانوادش عوض میشه 

شوهر دختر خالمه الانم نزدیک یکسال تو عقدن 

شوهرش هر حرفی که قبل ازدواج زدن یا تصمیمی که برا عروسیشون داشتن تو این یکساله یهویی تحت تاثیر حرف خانوادش زده زیرش 

انگار خیلی رودروایس داره با مامان و باباش 

مامان و باباش هم جوونن ولی مامانم همه فکرش  اینه که حرف مردم چیه 

یعنی حاضره بخاطر حرف مردم همه چیو کوفت پسر و عروسش کنه تفکراتشون خیلی سنتیه 

البته تا حالا هیچ بی حرمتی بین عروسشون و اونا پیش نیومده 

بیاین یگین دخترخالم چیکار باید بکنه چجوری شوهرشو بکشه سمت خودش ؟

من شوهرم خیلی بچه ننه بود.طوری که تو تحقیقاتی که کردیم حتی همکاراشم میگفتن.تو عقد و یه مدت بعد از عروسی خیلی اذیت شدم.

ولی الان خیلی بهتر شده وابستگی به مامانش تبدیل شده به وابستگیش به من.

کار خاصی هم نکردم.فقط غیر مستقیم بهش فهموندم کارها و تصمیمات مامانش چقدر اشتباه بوده و چقدر اونو تو زندگی عقب انداخته

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیتونه دهنش سرویسه منم دخترخالم اینجوره حتی خواهرشوهراش تصمیم میگیرن باید اجرا کنه!

خواهرای شوهرش😊

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
من شوهرم خیلی بچه ننه بود.طوری که تو تحقیقاتی که کردیم حتی همکاراشم میگفتن.تو عقد و یه مدت بعد از عر ...

این آدما اصلا نمیتونه به ننه باباش نه بگه 

پسره اول  کلا هم دوتا پسرن 

خیلی حرفاش الان با قبل ازدواجش فرق کرده 

حاضره پا بذاره رو علایقش بخاطر اینکه ننش راضی باشه

این آدما اصلا نمیتونه به ننه باباش نه بگه  پسره اول  کلا هم دوتا پسرن  خیلی حرفاش ا ...

ببین آدمها با هم فرق میکنن.نمیدونم چطوریه بعضی ها کم کم عوض میشن بعضی ها هم نمیشن.

شوهر من درجه وابستگیش خیلی شدید بود.مامانش تو دانشگاه میومد براش نمره میگرفت.محل کارش همه مامانش رو میشناختن از بس زنگ میزده.

تو عقدمون به خاطر یه کفش میخواست همه چیزو بهم بزنه.

تو عروسی هر چیزی رو که ما پسندیده بودیم مثل لباس آتلیه و آرایشگاه همه رو کنسل کرد و به سلیقه خودش تغییر داد.کادوهای عروسی رو برداشت.با اینکه خرج عروسی با شوهرم بود

ولی الان دخالتش تقریبا صفر شده

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
خوب چه حرفهای زده الان تحت تاثیر خانوادش زده زیرش؟

مثلا یکیش تصمیمی بوده که برا عروسی داشتن 

خانواده شوهره خیلی مذهبین به حدی که اهنگ و رقصیدن و حرام میدونن 

خانواده دختره هم مذهبین ولی خیلی معمولی هستن 

حالا خود دختر و پسر در حد هم هستن یعنی به اون صورت مذهبی نیستن 

قرار گذاشته بودن برا اینکه تو عروسیشون ناراحتی پیش نیاد جشن نگیرن کلا یه فرمالیته با لباس و آرایشگاه و اتلیه بگیرن و یه سفر خارج کشور برن و اینو پسره قول داده بود 

حالا بعد از یکسال چونکه مامان و بابای پسره گفتن نههه زندگیتون باید با یه سفر زیارتی شروع بشه خارج نرید و فلان و خوب نیست 

آقا پسر میگه که بریم مشهد برا عروسی !

ببین آدمها با هم فرق میکنن.نمیدونم چطوریه بعضی ها کم کم عوض میشن بعضی ها هم نمیشن. شوهر من درجه واب ...

میترسم اینجور که اینا پیش میرن به عروسی نرسن کلا

شوهر منم بچه ننه بود خیلی دعوا داشتیم خواهر عفریتش خیلی موش میدوند تو زندگیمون من با خونسردی رفتار کردم صبر کردم تا کاراشون رو بشه وقتی شوهرم فهمید الان دوسال قطع رابطه ایم و مادر شوهرمم سالی ی بار میاد البته شهرستانه ولی قبلا هنش پللس بود خونه ما

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
مثلا یکیش تصمیمی بوده که برا عروسی داشتن  خانواده شوهره خیلی مذهبین به حدی که اهنگ و رقصیدن و ...

چ جالب شاید بخاطر خرجش میدونی بنظرم بگه بریم کربلا یا حج عمره ک ببینیم باز چ بهونه ای میان هم سفر خارجه هم زیارت هم اینکه حرف هردو باشه

چ جالب شاید بخاطر خرجش میدونی بنظرم بگه بریم کربلا یا حج عمره ک ببینیم باز چ بهونه ای میان هم ...

منم به دختر خالم گفتم اینو 

گفته کربلا هم بخوایم میریم اما دختر خالم میگه نه نمیخوام از اولش همه زندگیم مطابق میل اونا شرو بشه