2777
2789
عنوان

مادرا لطفا بچه هاتون و ندین دست کسی و به هیچکس اعتماد نکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3766 بازدید | 169 پست
عزیزم چه داستانی یعنی واقعا باور نمیکنی؟ خوش به حالت چه دنیای امنی داری

میدونی عزیزم من توی اوج عصبانیت دوتا حرف زدم یکی اینکه بره با افراد مطلقه که صیقه میشن که خودشونو خالی کنن.

یکی هم که بابایه پسره بره دایی رو بزنه که دیگه این کارا رو نکنه بهتر از اینه که سر پیری بابابزرگه آبروش بره که پسرش این کارو کرده!

و ایشون دائما داره ایراد میگیره و میگه داستان من الکیه!

الان مامان پسره دعا میکنه داستان باشه اما متاسفانه اتفاق افتاده

از دو نوع پست متنفرم: 1- پستایی که نوشته این تاپیک سرکاری و دروغه، خب به توچه ،راست و دروغ هیچی معل ...

دقیقا.

منم اولش گفتم خب برو بیرون.هم میخواد بمونه هم بی احترامی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متشکرم عزیزم.والا من هرچی میگم چند نفر هستن که فک میکنن اینا فقط داستانه.باورتون نمیشه اما من تا قبل ...

فدات عزیز،کسی ک میگ داستانه دلش واقعا خوشه،از اوضاع فساد تو جامعه خبر نداره،اونقدر اتفاقات بد میوفته ک،الان ادم اگ دخترو پسر دارع ک از خواهرش بزرگتره نباید اعتماد کنه،حتی ب بچ خودش،این افرادم واقعا حق دارن تو این فضای مجازی ک هرچی کلیپو فیلم مستهجن ب راحتی میاره ی پسر نوجوون حتی تو سن ابتدایی میبینه،یا جوونی ک تو جامعه راه میره اینقدر این خانومای رنگ و ورنگ میبینه تحریک میشه،و از ی طرفم اوضاع اقتصادی کشور ک باعث شده سن ازدواج اونقدر بالابره

میدونی عزیزم من توی اوج عصبانیت دوتا حرف زدم یکی اینکه بره با افراد مطلقه که صیقه میشن که خودشونو خا ...

ای بابا من انقدر حالم خراب این موضوع شد که دیگه پیگیر نکته های حرف شما نشدم

به خدا مهم نیست شما چه نظری دادی و چطوری کمک اون خانوم کردی

مهمترین موضوع الان اینه که به بچه هامون آموزش درست بدیم

قسمت خصوصی بدنشون رو بدونن که هیچ کسی غیر از پدر مادر اجازه نداره ببینه

پسر من چهار سالشه شاید فقط نیم ساعت پسرم پیش عمش مونده بود

پی پی داشت اما نکرد چون من و باباش نبودیم نمیخواست عمش ببیندش

همون نیم ساعتم من حق نداشتم بچمو تنها بذارم 

این تاپیکا تلنگره به خدا 

به حاشیه توجه نکنید

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...

اوايل كه دخترم ديگه عقلش ميرسيد خونه مامان بزرگ چيه٣سالگي هميشه ميگفت من بمونم خونه ماماني و ون برادر جوون تو خونه دارم همسرم ميگفت به بچه سه ساله كه نه هرجا بابا و مامان بودن تو هم ميموني خلاصه ناراحت ميشدم چرا همسرم نميزاره تنها نوه بمونه خونه مادرم تا من رو توجيح كرد دختر من جايي كه پسر جوون باشه نبايد بمونه الان دخترم بزرگ شده و ميدونه توقع نبايد داشته باشه حتي براي يك ساعت بدون مادرش جايي بمونه 

مامانمم هیچوقت ما رو با داداشام تنها نمیذاشت😑

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چییییییییییی؟ مرد؟ راست میگی؟ توروخدا نگو من رو بچه ها حساسم 😭😭😭😭😭

اره، چند سال پیش خیلی کوچیک بود فکر کنم یکسال و خورده ای

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

دوره ما تا شب تو کوچه با پسرا بازی میکردیم

الان به برادر خودتم نباید اعتماد کنی چون پدوفیلی معلوم نمیشه 

به دوستتون بگید اول یه مشاوررر خیلی خوب و بعد هم بگید فک نکنه ابروش میره اگه به کسی بگه ...

خدایا به خاطر این ماه قشنگت قسمت هیچ بچه ی معصومی این چیزا رو نکن

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

ایشون باید از برادرش شکایت کنه 

چون ایشون خطر بزرگی برای بچههای همسایه ...فامیل .و غریبه هستن و احتمال اینکه تجاوز کنن و بکشن هم زیاده 

و اینجور ادما متاسفانه درمانی ندارن 

امام على عليه السلام: لا أدَبَ مَعَ غَضَبٍ ... با خشم تربیت ممکن نیست ##

چرا آنقدر براتون عجیبه دور از جون حتما باید با چشم خودتون ببینید تا باورتون بشه 

من ۱۵سالم بود همکلاسی م عموش ک ۲۸سالش بوده چن بار خواسته بهش تجاوز کنه نذاشته درگیر شدن آخر سر بهش داروی بیهوشی میده و از پشت بهش تجاوز میکنه 

این اتفاق تو ی شهر کوچیک بود و دوستم با گریه برای من گفت اونم ۱۲سال پیش