2777
2789
عنوان

حرکات جنین

111 بازدید | 13 پست

سلام خانما من ۲۹ هفتمه  بچم از دو طرف شکمم لگد میزنه همزمان ایا کسی ایطور بوده تا حالا ک بچش یدفه از دو طرف شکمش لگد بزنه؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفتم تو29 هفته.حرکتش یا زیر دلمه ویا سمت راستم اصلا نمیتونم تشخیص بدم در چه وضعیتیه اون مواقع.

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
منم یکشنبه 29 هفته ام پر میشه، پس منم همون یکشنبه میرم، آخه وزنش نسبت به 32 هفته کمتر نمیزنن؟ 

دختر من 1300 بود

دکترم گفت خوبه

طبق هفته های نی نی سایتم چک کردم خوبه, 

ولی مامای بهداشت گفت باید 1500 میبود

البته من لک دیدم یهویی,مجبور شدم برم سونو, امپول ضد سقط و بتامتازون ها رو هم زدم

خدایا شکرت واسه همه چی❤
دختر من 1300 بود دکترم گفت خوبه طبق هفته های نی نی سایتم چک کردم خوبه,  ولی مامای بهداشت گفت ...

منم آمپول بتامتازون رو تو 27 هفته زدم، ولی شنیدم میگن اثرش تا آخر نیست از بین میره مگه همچین چیزی هم وجود داره که آمپول ریه رو تشکیل بده بعدش اثرش بره 

منم آمپول بتامتازون رو تو 27 هفته زدم، ولی شنیدم میگن اثرش تا آخر نیست از بین میره مگه همچین چیزی هم ...

من 6 تا زدم

3 تا باهم یه روز ,  3 تا هم فرداش

به نظرم تاثیرش میمونه دیگه , دکترم گفت اینا رو بزن. یه موقع اگه خدایی نکرده زایمان زودرس شدی,  nicu نخواد

خدایا شکرت واسه همه چی❤