2777
2789

من یه نفرو از تو فامیلمون خیلییییییییییی دوست داشتم .نمیدونم چرا همش فک میکردم یه روز میاد خواستگاریم شب و روز بهش فک مکینم تخیل میکردم یه جوری باورم شده بود این همسرمه وقتی یه روز مادربزرگم داشت به مامانم میگفت امروز ازدواج کرد فلانی .من وقتی شنیدم اناگر یه پتک تو سرم زدن .از اون روز افسرده و بی حال شدم وقتی خودمم ازدواج کردم دیگه هیچ حسی به همسرم نداشتم.نمیدونم  چرا نمیخوام باور کنم که اون ماله من نبوده و من لیاقت اونو نداااشتم و نمیدونم چ را فراموشش نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق یکی بودم چند سال ولی خودش نمیدونست در عین ناباوری برای برادر کوچیک ش اومدن خواستگاری من 

منم قبول نکردم.

من با یکی دیگه ازدواج کردم .

اونم چند سال بعد با یکی هم اسم من ازدواج کرد

بله تو ذهنم باهاش حرف میزدم خیال‌بافی میکردم.....الان که ازدواج کرده از خودش زنش بدم میاد  هروقت میبینمش تپش قلب میگیرم یهو

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

اره شده اون جوون دم بخت بود من راهنمایی یااخرای ابتدایی بودم 😐رو پاش مینشستم باهام بازی وشوخی میکرد دوستم داشت

منم فک میکردم ازاون دوست داشتناس 

تومدرسه به دوستام تعریفشو میکردم😐وقتی ازدواج کرد من شوکه بودم که چرامنو نگرفت😐

فاز شکست عشقی برداشته بودم😣

بعدازسالهاااا تقریبا پارسال دیدمش

منوباهمسرم دید تبریک‌گفت 

نمیدونم چرا هم هنوز دوسش داشتم هم نداشتم چون منونگرفته بود😂

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

منو اشنای خانوادگیمون همو دوس داشتیم اما مادر پسره اصلااااا راضی نبود،منم از لجش با شوهرم ک مشخصاتش عین اون پسره بود ازدواج کردم

البته ازدواجم با شوهرمم عاشقانه بود ولی هنوز ک ۱۱ سال از ازدواجم میگذره وقتی خیلییییی غمگین باشم یروز یهو یاد اون پسره میوفتم،ممکنه سالی یکبار ممکنه ماهی

ولی من همش تو ذهنم زندگی با شوهرم واسم یه خوابه انگار از بس ک قبل ازدواجم از بچگیییییی فک میگردم اون شوهرمه،همه هم میگفتن

اونم سه چهار سال پیش ازد کرد و از ایران رفت

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

عاشق شده بودم عاشقم شده بود اما فامیل ها نزاشتن بهم برسیم الانم اومده دختر داییمو گرفته از وقتی هم داماد داییم شده مثل داداش دوسش دارم با اینکه ب شوهرم علاقه ایی ندارم اما رو اعتقاداتم پا نمیزارم