2777
2789
ی هزاری نمیده دستم برم کجا بدون پول؟همین دیروز از بابام پول گرفتم لباس خریدم دیگه نمیتونم ازش بگیرم ...

اشتباه کردی از پدرت پول گرفتی

خب من جای شما بودم میرفتم دنبال کار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خیلی زود باردار شی عزیزم

مرسی ان شالله مشکل توام حل بشه گلم

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
هرکسی یه دردی داره منم بچه دار نشدم یه سال و دوماهه دارم از غصه دق میکنم 

بابا چ خبره توام مثل زن داداش من ۲ ماه از عروسیش نگذشته بود گریه میکرد از تو دوران عقد ناراحت بود والا اخرم بچه دارم شد همش اوایلش میگف غلط کردم بچه دار شدم غصه نخور استرس نداشته باش باور کن از استرسم هس

شاید

چرا طبیعیه اقا امیر؟؟؟

اخه اینطور صحبت میکنن با همسر؟؟

خاننه..جنسش لطیفه..میشکنه

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
اره گلم یه دوره

عزیزم دعا میکنم بحق شیش ماهه کربلا.سال دیگه یه دوقلو بغلت باشه... لطفاً واسه پدرم دعا کن اگه دوست داشتی ممنون

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏