2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز همچین تاپیکی میزنن و همه توش میزنن که اشتباهه. برای خود منم اشتباه گفت پسره

جداااا اخه من زیاد تاپیک نمیام گاهی سوال داشته باشم میام الانم اومدم کمی سرگم شم و ببینم در چه حدی درسته

تقویم چینی نوشته پسر....ولی نمیدونم ،هنوز مشخص نیس

من دومین بارداریمه برای پسرم کلا زرنگ بودم سبک حالت تهوع زیاد نداشتم کاملا بی دردسر و اینکه موهام به شدت رشد داشت مخصوصا پام اصلا یادم نمیره ایندفعه دختر باردارم همش سنگین بودم حالت تهوع که نگو رشد موهام کم شده بازم مخصوصا پام و موهام یا حالت قرمز رنگ شده ادرارم به شدت تیره با اینکه من خییییلی اب میخورم 

من دومین بارداریمه برای پسرم کلا زرنگ بودم سبک حالت تهوع زیاد نداشتم کاملا بی دردسر و اینکه موهام به ...

من اگه معدم خالی باشه ،حالت تهوع میگیرم ،وگرنه بقیه روز حالم خوبه...ویارمم به پرتقال رفته ...

انشالله هرچی میخوای ،همون بشه عزیزم

من دومین بارداریمه برای پسرم کلا زرنگ بودم سبک حالت تهوع زیاد نداشتم کاملا بی دردسر و اینکه موهام به ...

بتا تون رو هم میشه بگین؟؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
اولین بار ۲ روز مونده به پری ۱۷ بود یه روز بعد پری ۸۵ ولی با بتا زیاد دقیق نیس 

میگن بتا زیاد یعنی دختر.بتا من دو روز بعد موعودم 1850بود همه با یقین میگن نی نیم دختره،میخوام بدونم واقعا ربط داره

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش