2777
2789
عنوان

شوهری که مال من نبود ومن دوسش داشتم

24449 بازدید | 3218 پست
نمی دونم چطوری بنویسم از دیشب که موضوع را فهمیدم نفس کشیدن برام سخته ولی راز شوهرم برام فاش شد ومن فهمیدم شوهرم یه خونه داره که می ره اونجا و.................... آره حدسسون درسته از دیشب موندم چه کنم.دلم به حال پدر شوهرم می سوزه ولی می خوام این دفعه حسابی حالشو بگیرم هر کی از ماجرای من خبر داره یه چیزی بگه که منو آروم کنه
برای فرشته ی داخل شکمم دعا کنید تا تمام مراحلشو به بهترین نحو بگذرونه  
دوسش داشتم اینقدر حالم بده که نمی دونم دارم چطور می نویسم (شوهری که مال من نبود ومن دوسش داشتم)
برای فرشته ی داخل شکمم دعا کنید تا تمام مراحلشو به بهترین نحو بگذرونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انه عزیزم خیلی سخته اما به دور از احساس عمل کن فعلا به روت نیار ویه هفته خوب خوب فکر کن وبعد تصمیمتو بگیر تا در اینده از تصمیمت پشیمون نشی
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
عزیزم واقعا ناراحت شدم،ولی باز خداروشکر کن دستش رو شد برات.به نظرم برو زود به خونوادش بگو تا بدونن پسرشون کیه و چیه؟و در آخر اینکه تصمیمی که به صلاحت هست بگیر.ولی مطمعن باش چنین مردی لایق خوشبختی و زندگی خوب نیست
هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....
تا اونجایی که من یادم میاد گفتی حتی نمیذاره با خونوادت صحبت کنی عزیزم شما ازدواج کردی که به آرامش برسی نه آرامشت رو ازت بگیره درسته همه مشکل داره اما شما خیلی به شوهرت رو دادی
خدا جونم شکرت
البته اگه آنه عاشق باشه فرق میکنه ماجرا براش ....سختشه جدایی خداروشکر میکنم که هیچ علاقه ای بعد چندسال زندگی بین من ‌و اون نیس و ازلحاظ روحی خیلیییی راحت میتونم جدا شم.این هم نعمتیه واقعا .... آنه تورو خدا طاقت بیار ، بهشت پاداش صابرانه میدونم کسیکه عمری خاسته پاک باشه و معتقد مواجهه با این اتفاقا چقد براش سخته...اما صبور باش برای آرامشت سوره یاسین رو‌ بخون طوریکه خودت بشنوی گلم .آرام میشی زیارت هم برو و‌یه تصمیم خوب بگیر شاید لازم باشه دندون لق رو بکنی .... حرف حق عین داذو تلخه اما عمل بهش آدمو نجات میده ....
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛ همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص