2777
2789
پسرتون کمبود وزنم داره؟؟؟ اخه اگه وزنش خوب بود زیاد خوردن نخوردنش برام مهم نبود .

یا چکاپ بده اگر انشاله خوب بوددیگه نگران نباش منم چکاپ دادم برا یکسالگیش دیدم خوبه و کمبودی نداره دیگه حرص نمیخورم دختر من ۱۶ماهشه ۵ماهه وزن اضافه نکرده و ۹۶۰۰مونده .چون ازمایشش خوب بوددیگه حرص نمیخورم لابد جثه ش اینه دیگه

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۱۹ ماهشه 

وزن تولدش ۳ کیلو بود

الان حدود ۱۱_۱۱.۵کیلو ئه

وزن مهم نیست مهم سلامتشه

مثلا دیروز صبحونه براش چند تکه مرغ کباب کردم 

بعد یه موز خورد

یه کم پفیلا

یه آب نبات

نهار هم ۵_۶قاشق غذا خوری پلو خورشت خورد با یه پیاله ماست

بعد میوه

وسطاش برگه و کشمش مدام میخواد

شام هم قورمه بود دوباره با ماست خورد

این بود آنچه گذشت

امروزم صبحونه نون و پنیر خورده یه مقدار چی پلت خورده براش کاچی آماده کردم نیم ساعت دیگه ان شاءالله بهش بدم

🖤 

به جای استفاده از داروهای شیمیایی بهتره از شیر بز استفاده کنید منم شیر بز رو برای کم خونی و کم وزنی بچم بهش دادم شکر خدا کم خونی  و کم وزنی بهتر شد برای پایین بودن سیستم ایمنی هم خیلی مفیده چون شیر بز 96 درصد ویتامین پروتیین املاح و مواد معدنی شناخته شده در  رو داره برای همین برای کم. خونی و کم وزنی بسیار مفیده در کشور های پیشرفته تمام شیر خشکهاشون از شیر بز هست و کاملا شبیه شیر مادر هست اگه در تهران هستی یه مزرعه اطراف تهران هست همه فصل‌ها شیر بز داره لبنیات بز مروگل رو سرچ کن در گوگل آدرسش میاد میتونی بری همان جا شیر دوشی جلوت انجام میشه