الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه این کار رو کنه و شرف نداشته اون بی شرف رو ببره خوبه
راستش من میترسم خدتی نکرده دعوا و خون و خونریزی بشه با این کار
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
بچها نریزید روم ولی نمیدونم چرا من باورم نمیشه خیلی ریلکسه آخه😕😕
وای نه بنده خدا دیروز از قیافه گریونش عکس گذاشته بود
من اولین تاپیک خیانتیه که اینقد درگیرش شدم و پیگیرم ،همه چیش باهم میخوند از نظر من که کاملا راسته متاسفانه بنده خدا
کاش سرکاری بود
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
آقا هر موقع اومد تاپیک زد هر کی این پستو دید منو تگ کنه جایزه داره❤
برو تاپیکش رو ذخیره کن خوب