2777
2789

به دور و برم که نگاه میکنم ادمایی رو میبینم که از من بهتر نیستن ولی بهترین زندگی هارو دارن . کساییو میشناسم از دوستام که واقعا نه اخلاق داشتن نه درس خون بودن نه حتی زیبا ولی زندگی هایی دارن که من تو خوابم بهش نمیرسم

گاهی وقتا میشینم یه گوشه برا خودم گریه میکنم میگم اشتباه کردم...نه این شوهر نه این خونه نه این زندگی .. هیچ کدومش حق من نبود 

باورکنید مغرور نیستم ولی زندگیم میتونست خیلی بهتر از این باشه

زندگیمون شده پر از مهم نیست هایی که مهمن!

ادمی نیستم که بگم ازدواج همه چیزه...و بخوام تقصیرا رو بندازم گردن سرنوشت یا شانس

ولی احساس میکنم تقصیر خودمه... بی تجربگی و خامی و کم توقعی من باعث شد این زندگیو داشته باشم..یه خونه کوچیک یه شوهر بی حوصله ی بی احساس... 

زندگیمون شده پر از مهم نیست هایی که مهمن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی دیدت منفی شده و اینکه اونام شاید خیلی مشکلات دارن اما تو ظاهر مشخص نمیشه . الانم میتونی زندگیتو تغییز بدی پس جای ناراحتی شروع کن به بهتر کردنش کلی هم انرژی مثبت میگیری 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

دقیقا مثه منی با این تفاوت ک من محبتیو ک همسره بی حوصلم نمیداد یکی دیگ بهم داد متاسفانه و وارد یه داستان خیلی پیچیده شدم ک زندگیمو ریخته بهم ......

زِندگـیو عِیـن پاستیـل بِجـویین ....هَر مَزه ایـے هَم داشت چه تلخ چه شیـرین قورتـش بِدین ....ب همین راحتـے 😎 والا شـاخ شده .... 😏