2777
2789
عنوان

آیا من بی رحمم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 32 پست
آخه بیان دوباره پاشون بازمیشه.ومن متنفرم ازهمشون

هیچ وقت کسی رو قضاوت نکن شاید شرایطش رو نداشته برات پاگشا کنه دلت رو دریا کن. یعنی ارزش تو به کادو هست. اگه کادو میداد ازش خوشت میومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمون حرمت داره یا نیان یا اگه اومدن باید بهترین پذیرایی رو داشته باشی

اگه تو خونه ،کوچه ،خیابون سرکار دیدین یکی سرش تو گوشیشه اما داره صلوات میفرسته بدونین اومده نی نی سایت تو رو دربایستی امضا کاربرا داره براشون صلوات میفرسته   من اوایل تسبیح دستم میگرفتم که هیچ تازه فک میکردم صلوات نفرستم چه آدم بدی هستم   خلاصه شما که واسه همه صلوات میفرستی یکیم واسه سلامتی خودت و خانوادت  بفرست  اللهم صل علی محمدوآل محمد ({وعجل فرجهم} فراموش نشه  لطفا  )
هیچ وقت کسی رو قضاوت نکن شاید شرایطش رو نداشته برات پاگشا کنه دلت رو دریا کن. یعنی ارزش تو به کادو ه ...

ده نه دیگه میدونم همه شرایطو داره ودوما مهم کادونیس مهم ارزشه.چرا بچشومیفرسنه شلوارشوهرمنو دربیاره عیدی بگیره

شوهرت چی؟بچه هات؟اینا رو اجازه بده برن  ولی خودت رفت و امد نکن

بچه ندارم.شوهرم میره.بچه داشته باشم نمیزارم.ی خانواده دختر وزن ستیزن.کلاپسرمهمه واسشون.حتی حرف دخترارو محل نمیزارن.

بچه ندارم.شوهرم میره.بچه داشته باشم نمیزارم.ی خانواده دختر وزن ستیزن.کلاپسرمهمه واسشون.حتی حرف دخترا ...

اگه واقعا حق داری که ناراحت باشی ازشون (چون من نمیددنم چرا میگی خیلی بدن و... حالا زن ستیز بودن فک نمیکنم به شما کاری داشته باشن)دیگه نرو و نذار بیان 

تو نمیری شوهرت خونه فامیلات میاد؟

آره میاد، آخه شوهرم خودش خواس قطع رابطه کنم انقدمنواذیت کردن که خودکشی کردم. شوهرم خودش ميگه خواخرمادرم حسودن ولی چکارکنم خوب نمیشن

اگه واقعا حق داری که ناراحت باشی ازشون (چون من نمیددنم چرا میگی خیلی بدن و... حالا زن ستیز بودن فک ن ...

ی تکه کوچولوشومیگم .شوهرم پیش اونا گفت گوشیت شکسته یکی دیگر میخرم ناراحت نباش.خواهرش پیش من برگشت گفت این چطورزن نگهداشتنیه خودشم بایدبزنی عین گوشی خوردش کنی جدی گفتا.گف این رحم نمیکنه ب پول تو