2777
2789
عنوان

شوري قرمه سبزي

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 60 پست
بله عزیزم منم هفته ی پیش همین اتفاق واسم افتاد .سیب زمینی و آب لیمو ریختم هیچ اثری نکرد .فرداش سبزی ...

ممنون گلم

دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼

استارتر میگم  یه دفعه سیب زمینی و نوشابه و قند و شکر و نون بربری و آبلیمو رو بریز تو قرمه سبزیت

فردا یه تاپیک بزن عکس العمل مادر شوهرت موقع خوردن سحری رو بنویس

😂😂😂😂😂

یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستین 😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدي؟!مزش بد نميشه؟

نه اصلا بد نمیشه .البته یه مشت قند نریزیاا.یه دونه .بعد غذا رو بچش ببین چقدر تاثیر گذاشته .خودم شخصا امتحان کردم

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
استارتر میگم  یه دفعه سیب زمینی و نوشابه و قند و شکر و نون بربری رو بریز تو قرمه سبزیت فردا یه ...

🤣🤣🤣🤣واقعا مريض نشه خوبه 

آفرین.خدا خیرت بده بهمون یاد دادی

فدات عزیزم

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
نه اصلا بد نمیشه .البته یه مشت قند نریزیاا.یه دونه .بعد غذا رو بچش ببین چقدر تاثیر گذاشته .خودم شخصا ...

انداختم الان ببينيم چي ميشه مرسي عزيزم

انداختم الان ببينيم چي ميشه مرسي عزيزم

اان شاا..که خوب میشه

خبر بده ببینم خورشتت okمیشه یا نه

تو يه ساختمونيم بنده خدا تنهاس امشب گفتم يه ثوابم كنم ك اينجوري شد

قند بندازبنظرمن نباید بد بشع 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍