2777
2789
عنوان

کمک...لطفا بهم بگید چیکار کنم

127 بازدید | 9 پست

خانمها نوزادم 55 روزشه از صبح تا حالا شاید 1 ساعت در مجموع نخوابیده و همش رو دستم دارم راه میبرم...هر دارو ضد نفخ و کولیک هم دادم اما اصلا نمیخوابه فقط 10 دقیقه میخوابه زود بیدار میشه اونم اگر موفق بشم بخوابونمش...خطرناکه؟ ببرمش بیمارستان؟خیلیییی مییترسم. از کم خوابی صورتش ورم کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزاد در روز باید ۲۰ساعت خواب باشه.ببرش دکتر.بچه کولیکی به سروصدانورحساسه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
شیر میخوره گرسنه نیست...راه حلی ندارید؟

خودت که چیز کافیین دار نخوردی؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

ببرش یه دوش ابگرم بگیره بعدم بیارش با روغن بدن کودک 15 دقیقه بدنشو ماساژ بده لباس راحت بکن تنش موقع خواب و شیر خوردن ارتباط چشمی باهاش برقرار نکن چون فکر میکنه موقع بازی کردنه و اتاق رو تاریک کن و براش اروم اروم لالایی بخون تا بخوابه