2777
2789
استارترهم گفت دقت کردین وقتی شبا به اینه زل میزنین چهرتون خاص میشه چشاتون سرده😭😐😐😐. از دیشب دیگ ...

الان که دقت کردم شبا تو اینه ژذاب ترم😐😐😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
کوچیک بودم رفته بودم خونه خالم طبقه بالای خونه برا مهمون بود کسی نمیرفت اونجا منم رفته بودم اونجا دا ...

اره دیگه تازگیا خودشونوزیادنشون میدن ب ادما

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کوچیک بودم رفته بودم خونه خالم طبقه بالای خونه برا مهمون بود کسی نمیرفت اونجا منم رفته بودم اونجا دا ...

چه ریلکس بوده خالت😑🙄😐

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم
من از هیچی نمی ترسم جز عکس ترسناک

من چون خيلى ميترسم بهش نگاه نميكنم چون تا چند وقت نه خواب دارم نه آرامش

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
الان که دقت کردم شبا تو اینه ژذاب ترم😐😐😂😂

چقدر ژذاب گفتى ژذاب

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
😂😂😂😂اره دیگه با اون چشمای نافذوسرد معلومخ  صورت جذاب میشه😱😲😲😐

ول کن دیگه الان میخوام برم دشوری میترسم چشم بیوفته به اینه تو دشوری کلا نمیرم دیگه😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
استارترهم گفت دقت کردین وقتی شبا به اینه زل میزنین چهرتون خاص میشه چشاتون سرده😭😐😐😐. از دیشب دیگ ...

اره دقت کردم

نگو مربوط به جنه؟

اییی خدااا من همینجوریش از اینه میترسم شد نور علی نور

الانم زیر پتو ام

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم
چقدر ژذاب گفتى ژذاب

هان🤔🤔😂😂