2777
2789
عنوان

بچه ی دو ماهم شبانه روز گریه میکنه

170 بازدید | 31 پست

دیگه کلافه شدم خیلی خستم دیشب سرش داد زدم دست خودم نبود اصلا بعدش عذاب وجدان گرفتم حس میکنم خیلی مادر بدی هستم ، همش رو پامه عادت کرده به رو پا یه لحظه که میخوابه تا میزارمش زمین بیدار میشه گریه میکنه باید مدام رو پام بتکونم تو ننو قدیمی وگهواره هم نمیخوابه پتو نصب کردم براش به سقف تو اونم نمیخوابه دیگه نمیدونم چکار کنم خسته شدم هیچ کس رو ندارم تو شهر غریبم شوهرم هم صبح میره شب کوفته وخسته بر میگرده از سر کار یه بچه ی سه ساله هم دارم مدام بهونه گیری واذیت میکنه چکار کنم چه جوری این عادت رو از سرش بیرون کنم لطفا تجربه هاتون رو بگین .دکترا میگن کولیک اخه مگه بچه ی کولیکی نمیگند روزی سه چهار ساعت گریه میکنه ولی این ۲۴ ساعت در حال گریه اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسر منم وقتی دوماهش بود همینطوری بود یه سره همش گریه و بهانه . شوهر منم شب که میومد خونه خودش خسته منم دیگه نا نداشتم فقط نیم ساعت میگرفتتش من استراحت کنم سه ماهگی خوب میشه . ولی در مورد عادتش چی بگم من پسرم به هرجی عادت میکرد بعد یه مدت از سرش میوفتاد

عزيزم شايد رفلاكس داره يعني برگشت أسيد معده كه گلوش رو مي سوزونه شايد وقتي روي پات كي خوابه حالتش طوريه كه كمي شيب داره و اونجوري راحت مي خوابه چون أسيد بر نمي گرده بالا . زير تشكش يه چيزي بزار كه كمي شيبدار بشه . خودتم مركبات و غذاي چرب و ادويه نخور 

الهی بگردم دورش . بیخود سرش داد زدی . شیر میخوره اروغ میگیری ؟ دلش یا گوشش درد نمیکنه ؟  

وقتی خوابه آروغشو نمیگیرم چون اگه بلندش کنم  باز بیدار میشه گریه میکنه اینجوری رو پام خوابه خودم یه خورده نشسته حداقل میخوابم دیگه خسته شدم خدا منو ببخشه دیشب از بس عصبی شدم به شوهرم میگفتم نمیخوام میندازمش بیرون بعدش خیلی عذاب وجدان گرفتم وگریه کردم اصلا کنترل اعصابم دست خودم نبود

پسرمن همینطوری من قنداقش میکنم و تکونش میدم خواب بره سریع میزارمش تو کریرش و تکون میدم تا گیج گیج بشه

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

بچه کوچیکو اصلا خوب نیست زود زود ببری حموم تو گوشش اب میره عفونت میکنه گریه میکنه بعد همه میگن این بچه ونگیه گریه میکنه.تو ببر دکتر معاینه کنه میفهمه گوشش باشه اگه.بخدا گناهه بچه رو عذاب میدیم منم نمیدونستم از خستگی بردم اخر دکتر ببینم چشه شربت دلدرد داد هیچ فرق نکرد خیلی نحیف و کوچولو بود پسرم دوباره بردم متخصص اطفال معاینه کرد گوششو دید گوشش بود اکثر بچه های کوچیک گوش درد میگیرن