2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم خیلی گیر میده خسته شدم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 55 پست
بیماری وسواس درمان داره؟

بله ولی خب ترکیب مشاوره و دارو هست... من متخصص نیستم ولی خیلی‌ ها تخصصشون اصلا درمان وسواس هست. وسواس هم می‌تونه از نوع شک و سو ظن باشه تا وسواس نجس و پاکی و هرچیز.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز من فک میکنم بچه بیاد شاید درست بشه

آخه این چه فکریه می‌کنی؟ بچه را بیاری اگر درست نشه دو نفر بدبخت می‌ شن. الان یک نفر خودت هستی با انتخاب خودت اینجوری گیر افتادی. بچه معصوم گناه داره. 

با پدر و مادرت مساله را مطرح کن بگو من واقعا نمی‌تونم دیگه بیشتر از این زندانی باشم. با همکاری اونا وقتی اونجا هستی وقتی مشاور را بگیر و برو. که اگر هم حل نشد اونا در جریان باشند و حمایتت کنند.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

مگه همونجوری ندیده ات بعد تصمیم نگرفته ك باهات ازدواج كنه؟؟؟الان مخش تاب برداشته ك میگه ال وبل و جیمبل

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

فردا تولدشه من چند شب پیش با خواهرم ومامانم رفتم براش یه لباس خریدم....با چه ذوقی خواستم فردابراش کیک وژله درست کنم اما وقتی اینجوری میکنم دلسردمیشم...دوس دارم برم لباس رو قیچی قیچی کنم نوم دستش ادم بی لیاقت

خدایا کمکم کن    
مگه همونجوری ندیده ات بعد تصمیم نگرفته ك باهات ازدواج كنه؟؟؟الان مخش تاب برداشته ك میگه ال وبل و جیم ...

گفتم بهش میگه اون موقع دیونه بودم..اما الان جلوت رو میگیرم

خدایا کمکم کن    
باز من فک میکنم بچه بیاد شاید درست بشه

بچه مشاوره خانواده و زوج تراپ نیست فکرت بسیار غلطه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
راه حل من دراین موارد  به درد نمیخوره چون  خیلی تنده ! توهمچین شرایطی اگر بودم فقط خدا می ...

توروخدا بگوو منم شرایم اینجوریه تقریبا 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

خوب شما تو انتخابت اشتباه کردی.. دقیقا مشکل خیلی از دخترهای ما همینه موقع ازدواج و اشنایی اصلا نمیبینند پسره چه تفکراتی داره چطوری چه نوع پوششی میپسنده و از سر سادگی ازدواج میکنند و اخرش میشه تفاهم نداریم و خسته شدمو و جدایی البته بعضی اقایونم مشکل دارند اولش نمیگن بعد طرف زجر میدن الانم به نظرم برو پیش مشاور خیلی بهتره

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اخه چقدر تحمل...الان دوساله اقدام به بارداری هم کردم من مشکل دارم اون نداره.....خدا بهم بچه هم نمیده ...

با این وضعیت بچه میخوای؟؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
هیچ مشکل زناشویی با بچه حل نمیشه  تازه بدتر میشه مشکل تو مغز شوهرته ک بهم ریخته  بچه چی ...

حق باشماست..میگم شاید اونجوری گیر نده من با بچم برم بیرون

خدایا کمکم کن