بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین امروز من تاپیک یک خانومی رو میخوندم با همین مشکل شما!! یک بچه هم داشت!! واقعا با سختی بچه داری و با وضعیت اسیری توی خونه و اینکه تمام رفتاراش اینجوری کنترل میشد داشت دیوونه میشد. میتونی تاپیک همین امروزش را پیدا کنی و ببینی. هم خودت ده برابر برات سخت میشه و هم اون بچه دیگه هیچ وقت تربیتش درست نمیشه.
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»
همووون ..هم خودت بیفکری کردی و هم اونا بهت خیانت کردن که توی چنین وضعیتی گیر افتادی. پدر و مادر باید دلسوز بچهشون باشن آخه!
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»
دقیقا مشکل خیلی ها همین هست... و بدتر همه اینکه اگه میخای طرفو پس مثل بچه ادم بشین با تمام مشولاتش بساز نق نزن و گلایه نکن اگه نمیخایش هم خوب اصلا از همون اول بگو به درد هم نمیخوریم یا اگه متاهلی جدا شو ببین اکثر اونایی که سن کم ازدواج میکنند بعد تو اینده یک سری این مشکلات رو دارند چون بچه بودند فقط به لباس عروس سفید فکر میکردند یا تفکرات دیکه داشتند به سن بالاتر که میرسند میبینند اخ ای دل غافل چه بچگی کردم البته نه همش یک در میون خوب میشه... و بیشترشونم همین مشکل دارند سادگی میکنند به قول یک دوستام میگفت اگه طرف اومد برات واقعا نمیخای خب قسمتت نیست ازدواج نباید بکنی به خاطر حرف مردم وگرنه پس فردا نباید جدا بشی به خاطر حرف اونها ادم باید ببینه دقیقا زندگیش چی ارامش داره و اکه خزدواج میخاد کنه ببین طرفش کیه خیلیا رو دیدم به اینکه سنم رفت دیر شد ازدواج کردند و الان بساط زندگیشون رو هواست ....
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اگه من میدونستم این اینجوریه عمرا باهاش ازدواج میکردم
سوال نکردی دیگه ... مردها خودشون اوایل و تو حلسات خواسگاری نشون نمیون مثلا برخی خونوادهدها اشنایی میزارن خود دختر خاله بابام شش ماه با یک نفر اشنا شد بعد اومد گفت فلانی اولش خب بود ولی بعد فهمیدم ادم نیست خب این زندگی اکه براساس معیار بسازه مسکل ساز نمیشه الانم به طلاق فکر نکن ببین اگه زیادی غیرتی میشه به چشم مثبت ببین که حسود روت مدارا کن ولی اون که گفته گمشو پایین عصبی شده حالا چه حرفی بهش زدی که اون حرف بهت زده خدا میدونه... دوستت داره؟دوستش داری؟ چی بهش گفتی؟ لابد لج کردب گفتی چرا گیر میدی ها؟
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...