2777
2789

شوهرم خیلی بهم گیر میده اصلا نمیذاره تنها تا سر کوچه برم یه خرید کنم...الان رفت شیفت منو رسوند خونه مامانم،چند روزه بهش میگم میخوام برم لوازم قنادی خرید دارم الان تو راه گفتم جلو مغازه وایسا من برم خرید کنم بعدمیرم خونه مامانم میگه نه اصلا حق نداری بری،چرا رژلب زدی و ازاین حرفا هرچی ازدهنش دراومد گفت خیلی ناراحتم ازش،منو درخونه مامانم پیاده کرد گفت گمشوپایین....شما بودین چیکارمیکردین بااین مرد؟؟؟؟من دوران مجردیم خیلی آزادبودم هرجور میگشتم با هرتیپی خانوادم گیر نمیدادن...ازوقتی بااین ازدواج کردم خیلی گیرمیده منم به حرفش گوش میدم تیپم روعوض کردم اما این رفتارش عصبیم میکنه...میگه تو خوشکلی حق نداری جایی تنهابری😢😢

خدایا کمکم کن    

عزیزم شوهر منم یک سال اول اینجوری بود من کل یک سال گفتم چشم

الان خودش میگه یکم با دوستات برو بیرون یکم فلان کن

بگو باشه تا اعتمادشو جلب کنی

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

زیرپوستی ی پزی دادی ها😜شوخیدم عزیزم مجبوری دیگ ...منم مجردی ازادبودم پوششمم ازادبود ولی شوهرکردم چادری شدم جایی هم نمیزاره برم باید از فی لتر پدرومادرش عبورکنم😐و الان خونه بابامم دیگ اومدم تکلیفمو مشخص کنم

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چه قدر بیشتر عقب نشینی کنی بیشتر جلو می‌یاد. برو مشاور وقت بگیر اول یکی دو جلسه صلاح و مشورت کن. بعد باهاش صحبت کن همسرت هم بیاد کم کم . شاید مشاور بتونه کمک کنه این اخلاقش را کنار بگذاره.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
هر چه قدر بیشتر عقب نشینی کنی بیشتر جلو می‌یاد. برو مشاور وقت بگیر اول یکی دو جلسه صلاح و مشورت کن. ...

فک نکنم بیاد به خدا دیووونم کرده...انگار من زندانیم...هرجا میخوام برم باید باخودش برم فقط😢😢😢

خدایا کمکم کن    
فک نکنم بیاد به خدا دیووونم کرده...انگار من زندانیم...هرجا میخوام برم باید باخودش برم فقط😢😢😢

اول خودت برو... تعریف کن ببین اصلا اون چی می‌گه. یه وقتا تربیت غلطه. یک وقتا بیماری شک و وسواس هست. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

راه حل من دراین موارد  به درد نمیخوره چون  خیلی تنده !

توهمچین شرایطی اگر بودم فقط خدا میدونه چه رفتاری ممکن بود نشون بدم  خصوصا اون قسمت گمشو پایین!!!!!!!!!😐😐😐😐

حالا  دوستان راه حل های ملایم تر نشون میدن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
مگه آدم کاری هم میتونه بکنه جز تحمل کردن خواهر😔

اخه چقدر تحمل...الان دوساله اقدام به بارداری هم کردم من مشکل دارم اون نداره.....خدا بهم بچه هم نمیده به خدا خسته شدمممم

خدایا کمکم کن    
اول خودت برو... تعریف کن ببین اصلا اون چی می‌گه. یه وقتا تربیت غلطه. یک وقتا بیماری شک و وسواس هست.& ...

اخه چه جوری برم وقتی نمیذاره تنها برم جایی

خدایا کمکم کن