الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ظهرتونت سرچ کردم اینکاروکردم عالی شد اب ک جوش اومد یک دقیقه بریز تواب بعد یک دقیقه سه ثانیه بریز تواب یخ بعد ابکش کن سبز سبز می مونه ارزش عذایی شم حفظ میشه
بزار اب بجوشه ،بعد بریزشون توی ابجوش سه چهار مین که جوشید ابکش کن آب سرد بریز روش رنگش سبز میمونه
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
ماخام میزاریم بعدا هربار که میخوایم استفاده کنیم میپزیم
من دیدم کسی میزاره یه کوچولو جوش میزنه بعد میزاره فریز که نخود فرنگیاش سفت میشه میربزه غذا
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان