2777
2789

موهای من مشکی .چند روز دیگه عروسی دعوتم میخوام کوهان یه تغییری کنه ولی حوصله مدام رنگ زدن رو ندارم واسه همین به مش فکر میکنم.حالا سوالم اینه مش سوزنی(کلاهی)بهتر یا مش خطی؟

تعداد رای : 10
نظرسنجی
مش کلاهی
4
40%
مش خطی
6
60%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه موهات خیییلی بلند کلاه نمیزارن....فویل میزارن....من خودم مش کلا رو دوست دارم هم راحت تره هم پراکنده تر و ریز تر میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

پر بهتره قشنگ تره بازمینه موهای خودت بزن خوشگلتره 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

اگه موهات مقاومت داره بزار سفید بشه دیگه هررنگی بزاره قشنگ میشه

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
به نظرت قدیمی نشده؟خودمم کلاهی دوست دارم اما نمیدونم پر بهتر یا کم تر باشه

نه عزيزم من عيد ديدم همه در حال مش هايلايت اينا بودن 

نه زياد كم نه زياد پر عزيزم متوسط عاليه كه هم مشكي معلوم شه هم مش ولي استخوني كاهي در بياره زررررررد نششششششه هااا  

hair coloris ~ hair keratin 

هرکدوم قشنگی خودشوداره من ی سری کلاهی دراوردم ی سری هم با فویل دراوردم فقط حواست باشه بگوازریشه دربیاه برای من اولی  ازریشه بودباکلاه خیلی قشنگتر شده بود

اللهم عجل لولیک الفرج (برای ظهورش صلوات )

خانومای ارایشگر پایه موهای من ۷ هست چه رنگی بزارم موهام نزدیک به بلوند بشه

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت