2777
2789
عنوان

شما چند وقت به چند وقت خانواده شوهرتون رو مهمون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 23 پست
متاسفانه مغز ندارن و روي اعصاب پسرشون ميرن ، خواهر شوهراي منم همينن ، گچه اصلا

تقصیر جاریه خل و چل  و برادر شوهره خاله زنکمه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
دقیقا از اول محکم وایستادم الان 8 ماهمه از اول بارداری یه شامم دعوتشون نکردم، ولی از اینگه شوهرم نار ...

مهم نیس

شوهرتم عادت میکنه کم کم

ناراحتی نداره ک بخواد ناراحت شه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم بنده خدا طرف منه، ولی آخه چرا اینقدر شکم پرسان بعضیا، نمیدونم

حالا من داماداشون خودشونو جر میدن که چرا دعوتشون نمیکنم .وقتی میبینن هی تیکه و متلک میندازن .منم در کمال ارامش میگم هر وقت دوس داشتین خودتون بیاین دیگه .غریبه که نیستین   مادرشوهرم دوس داره وعده ی دختراشو بگیرم یه سفره به چه بزرگی پهن کنم و تدارک مفصل .منم عمرا .فقط به خاطر اینکه نگن آشپزی بلد نیس یا حرفای دیگه .وقتی باهاشون بیرون میرم غذای خودمونو میبرم تعارف میکنم بهشون .یا گاهی وقتا نذری چیزی میفرستم.اگر هم اومدن سر بزنن میگم بمونین برای شام .یه غذای معمولی بدون مخلفات میزارم جلوشون

رفتارشون با شوهرم عوض میشه آخه، منم الان باردارم نه میتونم مهمونی بدم و گر هم بریز بپاش کنم پول زایم ...

مهم نباشه برات خودت در کمال آرامش ب شوهرت بگو ب این دلیل ب این  دلیل نمیتونیم مهمونی بدیم.شعورم خوب چبزیه والا .

خدایا ....