2777
2789

من عروسی اطرافم همشون فقط عید به عید خانواده شوهر رو مهمون میکنن ولی جاری خل و چل من اینارو عادت داده همش از آدم توقع دارن، تازه دیر بشه خودشون  خودشونو دعوت میکنن

تازه هر وقت هم دعوت میکنه همه رو از به شوهر من زنگ میزنن که دعوا راه بندازن، منم چند بار خودمو زدم مریضی شوهرم راضی شد گفت ما نمیتونیم بیایم، اونام گفتن پس یه روز باشه که شما هم باشین 

هر وقت هم میبینه داره دیر میشه غذا درست میکنه برمی‌داره میره اونجا

چند شب بعد که منو و شوهرم میریم پدر شوهرم یجوری با منت میگه داداشت شام درست کرده بود آورد اینجا، شوهرمم ناراحت میشه

بابا ما تازه ازدواج کردیم اگه بخوابم بریز بپاش کنیم از الان که نمیشه 

داره اعصاب منو بهم میریزه میخوام با جاریم قطع رابطه کنم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریت و رفتارش ربطی ب تو ندارع

سعی نکن تو بشی مث اون

تو ی ادم جدایی براخودت

ی چن وقت میگن و تموم میشه

میفهمن سمت تو از این خبرا نیس

اولش محکم وایسا ی عمر اسوده باش

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
هر جور ک ب صلاح زندگیته اونجور رفتار کن محل ب این حرفام نزار

رفتارشون با شوهرم عوض میشه آخه، منم الان باردارم نه میتونم مهمونی بدم و گر هم بریز بپاش کنم پول زایمان کم میاریم

آخه پر جمعیت هستن، تازه یجوری مادر شوهرمو عاده داده که هر وقت میاد شام خونمون

باید ناهار فرداش رو هم بریزیم ببره

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
والا من هيچ ارتباطي ندارم ، خودشون خودشون چند روز تا يک هفته دعوت ميکنن ، هيچ وقت به من حتي مسيج هم ...

حالا از من خدایی انتظار دارن خودشون هم  کم نمیزارن اگه شکمشونو پر کنی، من نمیگم اصلا مهمونی ندم، ولی خب نه دیگه اینجوری که خاری خل و چل پیش گرفته نمیزاره شام قبلی توی بدنشون هضم بشه

رفتارشون با شوهرم عوض میشه آخه، منم الان باردارم نه میتونم مهمونی بدم و گر هم بریز بپاش کنم پول زایم ...

من خوشبختانه جاری ندارم ولی مادرشوهرم الکی تعریف مهمونداری دختراشو میده که از طایفه شوهرشون میکنن

من خوشبختانه جاری ندارم ولی مادرشوهرم الکی تعریف مهمونداری دختراشو میده که از طایفه شوهرشون میکنن

الکی میگه تا با چشم خودت ندیدی باور نکن

جاریت و رفتارش ربطی ب تو ندارع سعی نکن تو بشی مث اون تو ی ادم جدایی براخودت ی چن وقت میگن و تموم ...

دقیقا از اول محکم وایستادم الان 8 ماهمه از اول بارداری یه شامم دعوتشون نکردم، ولی از اینگه شوهرم ناراحت میشه اعصابم خورد میشه

دقیقا از اول محکم وایستادم الان 8 ماهمه از اول بارداری یه شامم دعوتشون نکردم، ولی از اینگه شوهرم نار ...

متاسفانه مغز ندارن و روي اعصاب پسرشون ميرن ، خواهر شوهراي منم همينن ، گچه اصلا