2777
2789
عنوان

امروز خیلی دلم گرفت...

93 بازدید | 2 پست

من اهل سیاست نیستم خیلی کثیفه توی بحثهای سیاسی هم شرکت نمیکنم نمیدونم این تاپیک میمونه یا مثل خیلیا میترکه ولی امروز یه آقاهه میگفت که از اول این چهل سال همه چی بازی بوده حتی اون هشت سال...من نه طرف حکومت قبلیم نه فعلی ولی گناه اون همه جوونای بی گناه چی بوده ؟گناه زن حامله ای که شوهرش رفت و برنگشت؟تکلیف بچه ای هیچوقت باباشو ندید چیه؟تکلیف مادری که الزایمر گرفت ولی هنوزم منتظر بچه مفقود الاثرشه؟!تکلیف دختری نامزدش رفت و برنگشت چطور؟تکلیف موجیها؟تکلیف شیمیایی ها؟؟واقعا اگه همش نقشه بوده باشه کی جوابگوه این همه سال چشم انتظاری و اشک و آه و مریضیه؟!

سياست خيلى كثيفه

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.