2777
2789
عنوان

ناخن جویدن کودک دوساله و نیمه

346 بازدید | 11 پست

دوستان سلام وقتتون بخیر

من دختر بزرگم دو سال ونیمه ست الان حدود دوسه هفته میشه ناخناشو میخوره، دیروز بردمش پیش دکتر برای چکاب، این موضوع رو هم بهش گفتم دکترش گفت به احتمال زیاد بخاطر ورود عضو جدید و باید ریشه یابی بشه، منم نمیخوام این موضوع ادامه دار بشه  و بعدا باعث مشکلات دیگه ای بشه،

بخاطر همین میخوام ببرمش پیش یه روان شناس 

ولی کسی رو نمیشناسم،شماها اگر کسی رو میشناسید، ممنون میشم بهم معرفی کنید

در ضمن از نظر عاطفی و توجه چیزی براش کم نزاشتیم و هیچ تنشی بین من و باباش جلو چشش اصلا ندیده که بگم بخاطر اونه، بخاطر همین میخوام ریشه یابیش کنم.

ممنونم از محبتتون

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.

متم یادمه خیلی میخوردم  خود به خود از سرم افتاد..شوهرم موقع فوتبال پرسپولیس همچنان از استرس میفته به جونشون۰😐🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
متم یادمه خیلی میخوردم  خود به خود از سرم افتاد..شوهرم موقع فوتبال پرسپولیس همچنان از استرس میف ...

آره عزیزم 

دیروز دکتر هم همینو میگفتگ میگفت اگه پیگیری نکنی باهاش میمونه،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسدم 18ماهشه یکی دوماه پیش اونم ناخنهاشو میجوید از دادم بداش ک دکتر گفت خوبه ولی خودم میدونستم چون باردارم سردردهای وحشتناکی میگرفتم بهش نمیرسیدم سردردام ک خوب شد خیلی ببشتر از قلل محبت میکنم و بهش میرسم از سرش افتاد

گلم دختر منم دوسالش بود ناخن میجوید تنها کاری که میتونی کنی اینکه بی توجه باشی هی نگی بهش نخور نکن جوری برخورد کن که انگار نمیجوه . .بعد یه مدت یادش میره.. وقتی رف سمت ناخوناش بیارش بغلش کن بازی کن باهاش بازی های که بادست هست رو انجام بده بچرخونش یادش میره

پسدم 18ماهشه یکی دوماه پیش اونم ناخنهاشو میجوید از دادم بداش ک دکتر گفت خوبه ولی خودم میدونستم چون ب ...

والله ما از هیچی براش کم نزاشتیم

خیلی بیشتر از خواهر بزرگشم بهش میرسیم

بازی پارک خرید حرف زدن محبت بیرون بردن

گلم دختر منم دوسالش بود ناخن میجوید تنها کاری که میتونی کنی اینکه بی توجه باشی هی نگی بهش نخور نکن ج ...

اصلا به روش نیاوردم

مشکل من اینه که شب ها موقع خواب بیشتر

اون موقع هم نمیتونم که باهاش بازی کنم تنها کاری که میشه بکنم اینه عروسکشو بدم که بعد چند ثانیه ادامه میده

اصلا به روش نیاوردم مشکل من اینه که شب ها موقع خواب بیشتر اون موقع هم نمیتونم که باهاش بازی کنم تن ...

اره دختر منم همینطور بود میگفتم بیا مامان رو بغل کن باهام بخابیم بیا دست مامان رو بگیر بخابیم... طول میشکه و اعصاب میخاد فقط

اره دختر منم همینطور بود میگفتم بیا مامان رو بغل کن باهام بخابیم بیا دست مامان رو بگیر بخابیم... طول ...

نمیدونم

اخه مشکل من در این مورد اینه که باید بچه کوچکم رو هم بخوابونم

باهم میخوابن

جوری نیست که این زودتربخوابه یا اون یکی😑😑😑

نمیدونم اخه مشکل من در این مورد اینه که باید بچه کوچکم رو هم بخوابونم باهم میخوابن جوری نیست که ا ...

ازهمسرت کمک بخواه گلم یبار تو خیابون یبار همسرت نزار بچه احساس کنه بااومدن بچه کوچیک تو دیگه مامانش نیسی