2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من عذاب اور بود. وقتی میدیدم اندامم به هم ریخته و مجبورم لباسای انقدر گشاد بخرم مینشستم گریه میک ...

شکم اولته؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
یه مشت لباساس بیریخت و بدقواره که از وقتی یادم میاد زنای باردار همین مدلارو میپوشیدن. حالا همه اینا ...

من انقدر ناراحتم لباسای قبلیمو نمیتونم بپوشم قبلا تپل بودم قبل بارداری ۵کیلو کم کردم و ورزش و... تازه رسیدم ب اندام دلخواهم کلا یه ماه کیف کردم 😁 فکر کنم بخاطر اینکه لاغر کردم باردار شدم😀

پسرم همه دنیام 😘💋💕
شکم اولته؟

اره. میدونی شاید اگر خانواده شوهر هر لحظه بهم نمیگفتن از ریخت افتادی! اندامت بیریخت شده، دماغت ورم کرده و .... انقدر رو این موضوع حساس نمیشدم. ولی از وقتی باردار شدم و اونا فهمیدن تا الان که 30 هفتمه هر سری منو میبینن این حرف رو میزنن. چه روزای اول که نه شکم داشتم و نه ورم چه الان که فقط یه کوچولو شکم دارم. به حدی شکمم کوچیکه که دوستامون نفهمیدن من باردارم ولی خانواده شوهر میگن وای چقدر پهن شدی، وای چقدر اندامت بیریخت شده

اره. میدونی شاید اگر خانواده شوهر هر لحظه بهم نمیگفتن از ریخت افتادی! اندامت بیریخت شده، دماغت ورم ک ...

ببخشیدا ولی اونا بیخود کردن. همه خانم ها یه روز باردار میشن انگاری خودش اصلا زایمان نکردن به این چیزا اهمیت نده

ببخشیدا ولی اونا بیخود کردن. همه خانم ها یه روز باردار میشن انگاری خودش اصلا زایمان نکردن به این چیز ...

میدونی از چی دلم میسوزه اونا همین الان که باردار نیستن دقیقا 2 برابر منی که باردارم هستن. تازه قدشون هم دقیقا 15 یا 20 سانت از من کوتاهتره. بعد عیبای خودشون رو نمیبینن ولی به من که میرسن دائم از اندامم و ورمام ایراد میگیرن. 3 شب پیش خونشون بودیم. به حدی ازم ایراد گرفتن که الان 2 روزه دارم خون گریه میکنم. با اینکه جوابشون رو میدادم ولی خیلی روم اثر بد گذاشته. شوهرمم انقدر اعصابش خورد شد که زنگ زد باهاشون دعوا کرد که چرا اینجوری میگن ولی چه فایده، شعور که نباشه ....

کدوم طرف؟ 

خیابون حرم

لباس خونگیهاش قیمتاش خیلی خوبه

اگرم مجلسی بخوای داخل خود خ حرم یه بریدگی سمت چپت هست داخلش چندتا مغازه هست یه مغازه اسمش آروئن لباسهای طرح سنتی و بارداری قشنگی داره

من همه لباسامو از اونجا خریدم