2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پزسیدم تو یه تاپیک دیگه

گفتن میدون مفتخ سمت هفت تیر

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
از الان میگم بدترین خرید عمرت رو خواهی داشت. خرید لباس بارداری خیلی زجر اوره. حداقل برا من که اینجور ...

برا من لذت بخش ترين خريد بود. اصلا سر دومي دوس داشتم زود باردار شم برم فروشگاه هاي لباس بارداري گشت بزنم خريد كنم

چرا    

یه مشت لباساس بیریخت و بدقواره که از وقتی یادم میاد زنای باردار همین مدلارو میپوشیدن. حالا همه اینا به کنار. میری لباس پرو کنی یادت میفته که پیش از بارداری سایزت مثلا مدیوم بوده ولی الان با سایز مدیوم فقط یه دستت میره توش. میگی سایز xl بیاره بازم سایزت نمیشه، در نهایت میری یا چیز بینهایت گشاد میخری که قشنگ جمیع خانواده توش جا میشن، بعد تازه میفهمی باید بشینی غصه اندامت رو بخوری. هیچ چیز توی زندگی زجر اورتر از خرید لباس بارداری نیست

یه مشت لباساس بیریخت و بدقواره که از وقتی یادم میاد زنای باردار همین مدلارو میپوشیدن. حالا همه اینا ...

ن چرا زجر آور

اتفاقا به نطر من خیلی جالبه همه لباسای گوگولی رو می بینی انتخاب می کنی می پوشی جا برای شکمتم هست 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
برا من لذت بخش ترين خريد بود. اصلا سر دومي دوس داشتم زود باردار شم برم فروشگاه هاي لباس بارداري گشت ...

برا من خیلی عذاب اور بود. باورت میشه به حدی ناراحت شدم که تو اتاق پرو گریه کردم و در نهایت شوهرم گفت نمیخواد چیزی بخری بیا بریم. از اینکه اندامم اینجوری شده خیلی اذیت میشدم و میشم. برا همینم هنوز لباسای پیش از بارداریم رو میپوشم. اینجوری کمتر غصه میخورم

برا من لذت بخش ترين خريد بود. اصلا سر دومي دوس داشتم زود باردار شم برم فروشگاه هاي لباس بارداري گشت ...

شما تهران هستین ؟؟؟میشه اسم فروشگاهارو. بگین 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
ن چرا زجر آور اتفاقا به نطر من خیلی جالبه همه لباسای گوگولی رو می بینی انتخاب می کنی می پوشی جا برا ...

برا من عذاب اور بود. وقتی میدیدم اندامم به هم ریخته و مجبورم لباسای انقدر گشاد بخرم مینشستم گریه میکردم