دوستان پسرم ۳ سال ونیمه هست ، یکساله مهد میره ولی تایم کوتاه الان یک ماهه به کار برگشتم ، احساس میکتم واقعا براش سخت و خسته کنتده هیت که هر روز صبخ زود تا بعد از ظهر داره میره ، شماها چه میکتید ؟ بچه هاتون خسته نمیشن ؟ بد قلقی نمیکنن صبح ها ؟ گزینه پزستار بهتر نیست ؟ که دوربین هم بزارم تو خونه ، مبگم شاید حوصله اش سر بره تو خونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طبق تحقیقات من مهد خوب خیلی بهتر از پرستاره ... اونم بچه بالای سه سال ، دختر منم سه سالشه نزدیک چهار ، مهد میره البته از هفت صبح تا یک و نیم بعد ظهر ، وقتی میاد خونه دیگه خستس ، اگه ظهر نخوابونمش هشت نه شب بیهوشه ، صبح هم سرحال میپره میره تو مهد ... دیگه بچه هامون بزرگن باید تو جمع همسناشون باشن به نظر من ، ولی خوب عذاب وجدان مادران که تا ۱۰۰ سالگی همیشه هی همراه هست
معلومه که شاغلم عزیزم ، اتفاقا تو مهد بهتر غذا میخوره !! فقط صبحانه کم میخوره چون اون ساعت کلا اهل خوردن نیست ، ولی از ساعت نه یا ده صب که میان وعده عالی بعد هم نهار