2777
2789
عنوان

بی بی چک زنای حرفه ای یک لحظه بیایید😜

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچیزی صددرصدی وجود نداره فردا صبح یکی دیگم بزن تا مطمئن شی بعدم با اقایی برین دکتر 

باشه عزیزم 

آقایی کجا بیاد حالا خون‌تو‌جیگرم میکنه میگه ننننننهههههه

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
اره ولی پررنگ تر از ایرانی ها نشون میده.آز بده مطمئن شی

ممنون چه جالب که می‌گید پررنگ تر نشون میده چون اولش کمرنگ بود ولی رو‌حلدش زده کمرنگم مثبته فقط یک خط و زده منفی

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....

عزيز دلم مباركه

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
مروارید من بی بی چکم مثبت بود بتام منفی.چ کنم

چندم سيكل آزمايش دادي 

من يك روز مونده به موعد 

از طرفي بهتره آزمايش تيتر بتا بدين كه عدد هم ميگه 

چون در صورت تكرار آزمايش متوجه ميشين چقدر عدد بالا رفته 

دختره نوشته بود تيتر بتاي اول من نيم بود 

و حامله بودم

بعد يك هفته بالا رفته بود 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
عزیزم مبارکه منم سومین ماهه تو اقدامم دعا کن منم نی نی دار بشم

ایشالا عزیزم هر چی خیر و صلاحته برات اتفاق بیوفته مطمئن باش بهترین زمانی که خدا مقدر کرده برات نی نی دار میشی

اتفاقا یه مطلبی میخوندم در این مورد که بیشتر خانمها

حسرت زندگی سلبریتی ها رو میخورن در حالی که واقعیت

زندگیشون فرق میکنه.اونا هم بعد زایمان شکم میارن 

ترک پوستی میارن .همیشه آرایش میکنن که عیب های 

پوستیشون مشخص نشه.وهمیشه درگیر این موضوعات 

هستن که زیبا دیده بشن.

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
عزیزم مبارکه منم سومین ماهه تو اقدامم دعا کن منم نی نی دار بشم

ولی فکر نکنی بهش زودتر جواب می‌گیری می دونم سخته خودم سر اولی بکسال اقدام کردم اصلا نمیتونستم فکر نکنم الان این حاملگی ناخواسته شده اصلا اقدام برای بارداری نکردم🙊🙊

ایشالا عزیزم هر چی خیر و صلاحته برات اتفاق بیوفته مطمئن باش بهترین زمانی که خدا مقدر کرده برات نی نی ...

انشالله🙏🙏🙏

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
چندم سيكل آزمايش دادي  من يك روز مونده به موعد  از طرفي بهتره آزمايش تيتر بتا بدين كه عد ...

من اصلا نمی‌دونم چندم بوده تاریخ سیکلم😑😑

چندم سيكل آزمايش دادي  من يك روز مونده به موعد  از طرفي بهتره آزمايش تيتر بتا بدين كه عد ...

نمیدونم گلم امروز دوباره بی بی چک زدم منفی شد😔😔نمیرم آز

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....