2777
2789
عنوان

الان ۱۱روزه ال دی اورژانسی خوردم ولی پریود نشدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5569 بازدید | 46 پست
بیبی چک مهم نیست برو ازمایش خون تا خیالت راحت بشه

الان روز ۲۱ دورمه

آزمایش خون از الان نشون میده؟؟؟

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
الان روز ۲۱ دورمه آزمایش خون از الان نشون میده؟؟؟

بله نشون میده عزیز

عزیز اگه بچه بود خداروشکر کن 

انقدر. سقط و نازایی زیاد شده اصلا ناشکری نکن

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله نشون میده عزیز عزیز اگه بچه بود خداروشکر کن  انقدر. سقط و نازایی زیاد شده اصلا ناشکری نکن

میدونم عزیزم درسته 

مت خودمم بچه دوس دارم 

ولی الان تا ۱ سال دیگه اصلا شرایط جسمی و روحی ندارم ‌. 

😔

و برا ریزش موهامم قرص هورمونی میخورم میترسم تاثیر بد داشته باشه 

وگرنه ناشکر نیستم 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
میدونم عزیزم درسته  مت خودمم بچه دوس دارم  ولی الان تا ۱ سال دیگه اصلا شرایط جسمی و روحی ...

ایشالا ک هر چی دوست داری برات اتفاق بیوفته شایدم بخاطر استرست و. همین قرصا پری نمیشی 

نگران نباش

ولی من هر. بار خوردم ال دی سر. تایم پری پرویید شدم  نگران نباش

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

سلام خانما یه سوال وقتی بسته ۲۱ روزه قرص ال دی تموم شد تا ۷ روز بعدش بسته جدید رو باید شروع کنیم؟

من پریشب بسته قرص ۲۱ تایی رو تموم کردم بعد دیروز رابطه محافظت نشده داشتم مشکلی پیش نمیاد؟؟

سلام خانما یه سوال وقتی بسته ۲۱ روزه قرص ال دی تموم شد تا ۷ روز بعدش بسته جدید رو باید شروع کنیم؟ م ...

نه دیگه مشکلی پیش نمیاد 

چون تو الان داری قرص میخوری . 

از روزی که آخرین قرص رو خوردی حساب کن ۷ روز بعدش بسته بعدی رو شروع کن 

نه دیگه مشکلی پیش نمیاد  چون تو الان داری قرص میخوری .  از روزی که آخرین قرص رو خوردی ...

اگه بعد از ۷ روز پریود نشدم بازم بسته بعدی رو شروع کنم؟ یا اول باید پریود بشم بعد قرص رو شروع کنم؟

اگه بعد از ۷ روز پریود نشدم بازم بسته بعدی رو شروع کنم؟ یا اول باید پریود بشم بعد قرص رو شروع کنم؟

اره شروع کن . 

البته نهایت بعد شش هفت  روز از قطع قرصت پریود میشی . 

سلام نيلوفر جون چي شد بچه دار شدي يا پريود؟؟؟

سلام عزیزم ممنونم که پیگیرم هستی 

بله پریود شدم بخیر گذشت خخخخخ 

یادم‌نیست دقیقا کی ؟چون دو سال و نیم از این تاپیک گذشته 

ولی خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد