2777
2789
عنوان

رفتار امشب بابام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 37 پست
بابای من به دست ودلوازی معروف بود به خدا ولی از وقتی همه چی گرون شده دست و دلش میلرزه خرج کنه مثل ...

بابامنه دقیقامیگه باحقوق بازنشستگی یک وپانصددوتاآدم مریض به هیچ جانمیتونم برسم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
گفتم بهش ولی گریه کردنش از ذهنم پاک نمیشه خودم هم بغض دارم

اشکالی نداره عزیزم.منم تحمل اشک مامانمو ندارم اصلا.ولی بخدا بیشتر باباها همینطورن.غصه نخور گلم

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرشوهرمنم تقریبا اینجوریه اصلا براش مهم نیس کی نشسته وچی بگه برعکسش بابام کسی بیاد خونمون ک همش سرس ...

بابای منم مثل باباته .اونجوری هم زیاد خوب نیست وقتی یه مهمون میاد بابام ادمو کلافه میکنه ازبس میگه فلان زیاد بیار برای فلان مهمون برنج بریز...

فشار اقتصادیه. همه یه جورایی اینطوری شدن بگی نگی. شوهر من به ولخرجی معروف بود اونروز میگم دلمون پیتزا میخواد اصلا به روی مبارکشم نیاورد. یا مامان خودم دیگه اصلا نمیگه بیاین خونمون. ما راهمون دوره. همش میگه گرونی و پشت تلفن شاکیه. حقم میدم. با یه حقوق بازنشستگی. سخت شده

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
بابای منم مثل باباته .اونجوری هم زیاد خوب نیست وقتی یه مهمون میاد بابام ادمو کلافه میکنه ازبس میگه ف ...

اره واقعا هزارررر بار مامانم گوششو پیچونده اینجوری خوب نیس شاید کسی دوس نداشته باشه تو براش بکشی یا شاید دگ غذا نباشه همونه ک سرسفره س همش تذکر نده یه ظرف دگ بیار قربونش برم همش قول میده ولی بازم یادش میره😆😂

استارتر جان منم تو این وضع بارداری سرما خوردم. چون شوهرم سر کار بود و دکتر داشت می رفت خواهر مجردم منو برد دکتر. مامانم اصلا زنگ نزد خبرمو بگیره که می تونی سحری بپزی حالت چطوره و...؟ 

😂😂 بیخیال جدی نگیر. هر کی حرف زد جوابشو نده خودش ساکت میشه

نمیدونی ک بعدازظهر یه نفر اینقد پیگیرم بود شوهرمم اینقد پیگیرم نیست 😂😂

حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...
استارتر جان منم تو این وضع بارداری سرما خوردم. چون شوهرم سر کار بود و دکتر داشت می رفت خواهر مجردم م ...

خیلی ها اینجا میگن که مگه وظیفه مامانت یا باباته فلان کار رو برات بکنه!

ولی بنظرم پدر و مادرها در برابر بچه هاشون مسئولیت دارن قرار نیست چون ازدواج کردیم بیخیالمون بشن که