2777
2789

سلام . من دوازدهمم . از دهم هر چقدر درس میخونم ، سر امتحان استرس میگیرم و همه چی یادم می‌ره . خیلی هم خوب بلدم . توی خونه نمونه سوال حل میکنم و خیلی راحت به جواب میرسم ولی سر امتحان همون سوالا رو نمیتونم جواب بدم ...هزارتا جلسه ی مشاوره رفتم دیگه حالم از هرچی مشاوره هست به هم میخوره . هیچ کس نمیتونه کمکم کنه . ورزش ، مدیتیشن ، مراقبه و .... همه چیزو امتحان کردم . حتی کارم به قرص خوردن کشید ولی بازم بی فایده بود . واقعا دارم میبرم . از همه ی هم سنام بیشتر تلاش میکنم و از همشون کمتر نتیجه میگیرم . اینم بگم تا نهم اصلا اینطور نبودم تو دوره ی دبیرستان اینجوری شدم . فردا امتحان نهاییامون شروع میشه و من فقط دارم دعا میکنم بتونم نمره ی قبولی رو بیارم اصلا بیست هم نخواستیم ....  دلم میخواد خودمو بکشم .... 

روانشناسشونم 🤩🦄

هرچه خدا خواست همان میشود

آیت الکرسی بخون 

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال نمره ی فکری برای کنکورت بکن

وقتی تو امتحان استرس میگیرم و همه چی یادم می‌ره انگار که هیچ وقت همچین چیزایی نخوندم ، پس تو کنکور هم نمیتونم موفق باشم😖

روانشناسشونم 🤩🦄

اینطور فک نکن

ازمون ازمایشی شرکت میکنی وضعت خوبه؟

شرکت کن حتما قلم چی یا گزینه ۲یاگاج

من پسرداییم همه نمره هاش کم بود پزشکی قبول شد پارسال

یکی مارودرک کنه لطفااااااا....🙂🙂