2777
2789

از اول پنج‌خیلی زوده

عجله نکن بچه تا وقتی به غذا نیفتاده کمتر مریض میشه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه وزنش پایین باشه دکتر از۴ماهگی میگه بده اگه نه اصلا زود شروع نکن چون معدش هنوز اون آمادگیو برای هضم غذاش نداره و دچار حساسیت میشه که برای خودت و اون طفل معصوم دردسرمیشه

رعایت کن عجله نکن

من درست آخر۶ماهگی شروع کردم الان بهترین خوراکو دارع

اگه وزنش پایین باشه دکتر از۴ماهگی میگه بده اگه نه اصلا زود شروع نکن چون معدش هنوز اون آمادگیو برای ه ...

اخه برعکس تو خارج از ایران برای بچه های کوچیک دیر شروع میکنن چون معده شون ضعیف تره

اگه وزنش پایین باشه دکتر از۴ماهگی میگه بده اگه نه اصلا زود شروع نکن چون معدش هنوز اون آمادگیو برای ه ...

اخه الان دیگه دکترها همه تقریبا میگن اخر ۴ ماه شروع کنید تازه با سبزیجات هم میگن شروع کنید

اخه برعکس تو خارج از ایران برای بچه های کوچیک دیر شروع میکنن چون معده شون ضعیف تره

اینو دکتر فوق تخصص دخترم گفت

هیچ عجله نکن کلی غذا باید براش درست کنی

الان لذت ببر  فقط شیرمیدی

اخه الان دیگه دکترها همه تقریبا میگن اخر ۴ ماه شروع کنید تازه با سبزیجات هم میگن شروع کنید

ببین ۳تا فوق تخصص به ما گفتن عجله نکنین

یحوری میگی انکار من ازخودم دراوردم

هرطور صلاح میدونید.