2777
2789
عنوان

خسته ازخانواده همسر

119 بازدید | 3 پست

سلام به همگی،بچه هامن واقعاازدست خانواده شوهرم خسته شدم ازهمشون بدم میادفضولن وخودشونوجلوی بقیه خوب جلوه میدن نمیخوام باهاشون رفت وآمدداشته باشم امامگه میشه من نمیرم اونامیان سرزده خونه ام ،راستش شوهرمم جواب فضولیاشونوکارای دیگه شونومیپرسه تازه  من۴ ماهه زایمان کردم نمیخوام بچه ام خدایی نکرده مثل اوناهاباربیادچون اصلاخانواده درست وخوبی نیستن منم خانواده ام بخاطرخوب بودن خودشوهرم گذاشتن ازدواج کنم باهاش،الان موندم چیکارکنم که کلاقطع رابطه کنم

مهدیارعزیزم،نفس مامان، عاشقتم  

اره وقتی ببینی توی زندگیت دخالت وفضولی میکنن توهم باشی قطع رابطه میکنی دوست من ودرجایی که همسرت نتونه جلوشونوبگیره وحتی کوچکترین چیزی بگه 

مهدیارعزیزم،نفس مامان، عاشقتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره وقتی ببینی توی زندگیت دخالت وفضولی میکنن توهم باشی قطع رابطه میکنی دوست من ودرجایی که همسرت نتون ...

وای درکت میکنم عزیزم دقیقا خانواده ی همسر منم اینجورین ولی خداروشکر دیگه نمیتونن مثل قبل دخالت کنن چون دیگه هر چی صبوری کردم بس بود جواب پررو بازیاشونو دادم