الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انقدر فقیر زیاد شده تو کشورمون. تازه اونا هم که در ظاهر فقیر نیستن بازم نیاز دارن به مواد غذایی. می تونی هم تو دوست و آشنا زن بی سرپرست یا یتیم پیدا کنی. ولی حواست باشه معمولا اینجور آدما خیلی غرور دارن. یه وقت غرورشون نشکنه.
🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
[QUOTE=90774085]من یه چیزی میخوام بگم نمیدونم درسته یا نه؟ 😓[/QUOم
منطقه ای ک ماهستیم دوستان زحمت کشیدن گفتن شماهم بگو گلم🤔
🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
نه اونا مردن و حالا با هر مشقتی دارن نون درمیارن خیلی زن ها ی بیوه و بچه های ففر هستن که خیییلی نیاز ...
آره 😞
اما خب منم به عنوان گزینه گفتم چون که یه خانواده پر جمعیت رو میشناسم هر کاری داشته باشیم اونا انجام میدن و خودشون گفتند اگر ما رو سر کار ببرند یه لقمه نون داریم اگر نه که هوا میخوریم
[QUOTE=90774085]من یه چیزی میخوام بگم نمیدونم درسته یا نه؟ 😓[/QUOم منطقه ای ک ماهستیم دوستان زحمت ...
من میگم یه بنده خدایی میاد تو سایت میگه لوبیا و نخود پاک میکنم واسه خرید جهاز پول جمع کنم با این پول ازش خرید کنه لوبیا و نخود و... بین خانواده های نیازمند تقسیم کنه با یک تیر دونشون غرور اون بنده خدا هم خدشه دار نمیشه بهش کمکم میشه از دو سر ثواب داره😊
اما هم خیلی دوره هم حتما باید با مرد رفت و پولم نمیشه برد به مواد غذایی خیلی احتیاج دارن خیلیاشون میگفتن ما دو روز یک بار غذا میخوریم یا در طی سال شاید چندبار گوشت بخورن
من میگم یه بنده خدایی میاد تو سایت میگه لوبیا و نخود پاک میکنم واسه خرید جهاز پول جمع کنم با این پول ...
خوب شد ک گفتی.بعدشم فقیر بودن سخته اما بد نیست .دارن ب سختی پول هر چند کم در میارن اما حلال خدا روشکر
البته:
انشالله دست ودل همه مردم باز بشه وکسی شرمنده زن وبچه ش نشه