2777
2789

با شوهرم توافق کردیم که یه مبلغی رو به عنوان خرج خونه بهم بده دیگه به هیچ چی کار نداشته باشه به نظرتون قبول کنم؟ اونوقت بی مسئولیت نمیشه؟یعنی مثلا همه کارا و خرید خونه بیفته گردن من؟

والا مم افتاده اون وقت میگ مگه چکار میکنی

مزایا داره معایبم داره

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباهه.کارهای خرید خونه با همسرت باسه اونوقت جاتون برعکس میشه  ولی یه مبلغی رو واسه خودت بهت بده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اولشو عزیزم فقط این و فهمیدم که مزایا داره معایبم داره

میگم حقوقشو داده دستم همه خریدا با منه اون وقت میگ بیکاری چی میکنی😐

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
میگم حقوقشو داده دستم همه خریدا با منه اون وقت میگ بیکاری چی میکنی😐

اگه کل درامدشو بده که خوبه به سختیش می ارزه ولی شوهرم میخواد بخشی از درآمدش رو به عنوان خرج خونه بده

ن ديگه  مديريتش با تو باشه فقط  خريدارو باهم انجام بدين  ي روز بزار واسه خريد  ...

اینطوری قبول نمیکنه منظورش از اینکه میگه خرج خونه با تو یعنی خودش دیگه به هیچی کار نداشته باشه

اگه کل درامدشو بده که خوبه به سختیش می ارزه ولی شوهرم میخواد بخشی از درآمدش رو به عنوان خرج خونه بده

خب بازم خوبه من شوهرم ول خرج برا همی داده دس خودم با اینحال بازم گند میزنه😐