2777
2789
عنوان

بهتون نياز دارم حالم خوب نيس

144 بازدید | 8 پست

دخترا فكر ميكنم هيچكي دوسم نداره

احساس ميكنم تو جمع هيچكي از من خوشش نمياد حس بدي دارم 

احساس ميكنم با رفتارم خوبه سعي ميكنم خوب باشه

زشتم نيستم خيليا بهم ميگم خوشگلي 

نميدونم چرا يه مدت فكر ميكنم اصلا كسي از من خوشش نمياد حتي وقتي همچي خوبه همش انرژي منفي دارم همش حس استرس كه انگار همه از من بدشون مياد دارم 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق بهر نارنج بخور خیلی تاثیر داره ارومت میکنه اعتماد بنفستو ببر بالا واسه خودت وقت بزار باشگاه برو ...

اخه من اعتماد به نفس دارم يه مدتيه اينطوري شدم 

قبلش خيلي عالي بود همچي 

شما ک خودتون روانشناس هستید یعنی🙄

عزيزم روانشناس بودن به معني اين نيست كه براي همه چي راه حل  بلد باشم روانشناس هم افسردگي ميگيره مشكلات داره 

ميدوني تمام چيزايي كه ما بلديم يا خيلي ها ميدونن درسته ولي اجرايي كردنش سخته واسمون خودم يه مدت بخاطر شرايطم واقعا همچيم به هم خورده بود با لطف خدا  و بهتر شدن شرايط زندگيمون تونستم به خودم كمك كنم بهتر شم وگرنه منم ادمم با ناتواني هاي زياد قربونت ❤️