مشكل من اينه ازش كه دور ميشم همش ميخوام دور باشم ازش ازش متنفر ميشم
یا خدا... تو یک چیزی درون این دیدی زده شدی تا بدتر نشده ببین چیاش دوست داری خوبیاش ببین بدیاش از سرت دور کن
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
یا خدا... تو یک چیزی درون این دیدی زده شدی تا بدتر نشده ببین چیاش دوست داری خوبیاش ببین بدیاش از سرت ...
اوايل خيلي اذيتم كرده اونم از تربيت بدش بوده الانم كه الانه فكر ميكنه خيلي از من سرتره ولي واقعا اونجوري نيس كلي منت كشيدن منو كرفتن ولي با مامانش دعوو كردم كفت حيف من تورو كرفتم خوب خودتو چسبوندي به پسرم
اوايل خيلي اذيتم كرده اونم از تربيت بدش بوده الانم كه الانه فكر ميكنه خيلي از من سرتره ولي واقعا اون ...
یا خدا مگه نیمدن خواستگاریت
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
خيلي بي خودي مغروره خيلي از اين اخلاقش متنفرم همچي با غرور سوار ماشين ميشه انكار هيشكي ماشين نداره
اوووف .. میفهمم چی میگی ...بهش تا حالا گفتی
وای منم بااینکه شوهرم همه جوره حوام وداره ولی دوسش ندارم همیشه عاشق کسی بودم که اخرش شدشوهرخواهرم هر ...
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
اومدن وسط دعوا مادر بي فرهنكش اينارو كفت دلمو شكوند يادم ميفته از پسرشم متنفر ميشم
عزیز دلم قرار نیست مادر شوهر خوب باشه ..مادر شوهر اخرش تو هووشی یک جورایی میگن مادرها بعد زن دادن پسراشون حسودیشون مشه به ارتباط پسر و عروس.. ابجی طلاق که اصلا به درد تو نمیخوره چون میگی اخلاقش خوبه و باهم مدارا میکنیو... ولی نظرم اینه خوبیاش ببین بدیاش از دهنت دور کن دعاهایی بخون که مهرتون به دل هم بیفته حالا که تو رفاهی حیف زندگیت بی بخار باشه برو ببین چه ادمهای بداخلاق هرزه بیخودی تو جامعه اند دلت به دلش با دعا و گرم و صمیمی شدن قرص کن و زندگیت شیرین کن تو زنی و زندگی رو تو شیرین میکنی پس عاشقش کن و وابسته و خودتم کم کم عاشق و وابستش میشی توجه ات ببین توجه اش زیاد میشه ...
ابجی سعی کن همدیگر و همینطوری دوست داشته باشید حالا که زندگیت کن و کثر نداره تفاوت های همو بپذیرید... و کنار بیاید یک جوری باهم