الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم فرق سونو ان تی و انومالی چیه؟ منم هفته بعد سونو ان تی دارم یعنی همون غربالگری
ان تی بیشتر واسه اینه ک سندروم داون و مونگولیو اینارو تشخیص بدن...ب دور باشه از شما و همه
ولی آنومالی بیشتر واسه تشخیص اینه ک ببینن اندامای جنین کامل تشکیل شده یا نه مثل دست پا و ازین چیزا ... یا مثلا یه سری ایرادای قلبو برسی میکنن و ازین چیزا
شما رفتی تو هفته ی 18 منم 19 هفته و 3 روزمه ... ینی تو هفته ی 20ام 4 شنبه ی هفته ی پیش آنومالی ...
مممنوووون فدااااتشمممممممممم خیلی لطف کردی خیلی نگران بودم که یوقت اشتباهی حساب نکرده باشم ممنونم گلم
انشالله گل پسرتوووو به شادی و خوشحالی وسلامتی بغل کنی و از طرف منم اگه یادت بود حساااابی ماچش کن چووون اب دهن ادم اب میافته برای بغل کردن و بوسیدن بچه ی تازه به دنیااا اومده 😍😍🤩😍😍🤩😍