2777
2789
عنوان

نی نی م پسمل شد خخخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تبریک میگم هوااارتا  فداتشم هفته ۱۸ رفتی برای انومالی؟؟؟؟؟من ۱۷ هفته و ۳روزمه یعنی من ...

شما رفتی تو هفته ی 18

منم 19 هفته و 3 روزمه ... ینی تو هفته ی 20ام

4 شنبه ی هفته ی پیش آنومالی رفتم

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
هفده سه روزه تموم شده انومالی اسکن الان زمانشه

ممنون عزیزدلم ببخش تورو خدا سوال زیاد میپرسم  میخوام بدونم الان ۱۸ هفته امه یا ۱۷ هفته؟؟؟چون دوقلو ام میترسم برم سونو دکتر سونو بگه بگه زود امدی

...
عزیزم فرق سونو ان تی و انومالی چیه؟ منم هفته بعد سونو ان تی دارم یعنی همون غربالگری

ان تی بیشتر واسه اینه ک سندروم داون و مونگولیو اینارو تشخیص بدن...ب دور باشه از شما و همه

ولی آنومالی بیشتر واسه تشخیص اینه ک ببینن اندامای جنین کامل تشکیل شده یا نه مثل دست پا و ازین چیزا ... یا مثلا یه سری ایرادای قلبو برسی میکنن و ازین چیزا

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
شما رفتی تو هفته ی 18 منم 19 هفته و 3 روزمه ... ینی تو هفته ی 20ام 4 شنبه ی هفته ی پیش آنومالی ...

مممنوووون فدااااتشمممممممممم خیلی لطف کردی خیلی نگران بودم که یوقت اشتباهی حساب نکرده باشم ممنونم گلم

انشالله گل پسرتوووو به شادی و خوشحالی وسلامتی بغل کنی و از طرف منم اگه یادت بود حساااابی ماچش کن چووون اب دهن ادم اب میافته برای بغل کردن و بوسیدن بچه ی تازه به دنیااا اومده 😍😍🤩😍😍🤩😍

...
ان تی بیشتر واسه اینه ک سندروم داون و مونگولیو اینارو تشخیص بدن...ب دور باشه از شما و همه ولی آن ...

خو برا من ان تی رو زده ۱۱هفته و ۶روز یعنی هفته بعد باید برم

جنسیتش هفته دیگه مشخصه؟

انومالی رو کی باید برم؟؟؟

خدا حال همه رو خوب کنه..
ممنون عزیزدلم ببخش تورو خدا سوال زیاد میپرسم  میخوام بدونم الان ۱۸ هفته امه یا ۱۷ هفته؟؟؟چون دو ...

الهیییییی عززیززززم هزار ماشالا

خوشبحااااالت دوقولو داری

خدا حفظشون کنه

الان شما تو 18 هفته ای ولی هنوز تکمیل نشده

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
الهیییییی عززیززززم هزار ماشالا خوشبحااااالت دوقولو داری خدا حفظشون کنه الان شما تو 18 هفته ای ول ...

خیلی ممنونم فداتشم 😘 عزیز دلمی محتاج دعاتم گل خانمی 

ممنون بابت اطلاعات و بابت اینکه گذاشتی سوالمو توتاپیکت بپرسم😘😍😘😍😘

...
خو برا من ان تی رو زده ۱۱هفته و ۶روز یعنی هفته بعد باید برم جنسیتش هفته دیگه مشخصه؟ انومالی رو کی ...

عزیزم دکترت مشخص میکنه کی باید بری

واسه منو 12 هفته گفت رفتم

انومالی رو هم دکترت باید مشخص کنه کی بری

عزیزم ی سری سونوگرافیا توی ان تی هم جنسیتو میگن ولی دقیق نیستا...تو آنمالی دقیق تره تشخیص

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍