2777
2789
عنوان

متنفرم از خودم که انقدر هرماه امید دارم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 43 پست
عزیزم دستور دوسین رو هم امتحان کردی؟

دوسین چی هست؟؟؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم لذت ببر از زندگیت...من ۵ ماه عروسی کررم...چهار ماه از زنگیم همینطوری گذشت و نگرانی چرا نمیشه....با خودم گفتم نمیشه قشنگترین لحظه های عمرمو بشینم غصه بخورم..خدا هر وقت صلاح دید میده...از این ماه یه لحظه هم فک نکردم بهش و مهم نبود...بیخیال باش

حرف دل منو زدی😢😢

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
دوسین چی هست؟؟؟

سیاه دونه عسل

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

پیاز درمانی هم امتحان کن و اینکه این ماه برو باشگاهی جایی سرگرم شو ک کلا حتی روز موعد پریودت یادت بره مطمعن باش نتیجه میگیری

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
😂😂😂😂 منم همین طورم تا دیروز ب شوهرم میگفتم چرا برا بچه مون اسم انتخاب نمیکنی امروز با ی عالم ...

خجالت چرا مگه تقصیر توئه

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

آخه مگه میشه بیخیال بود

وقتی یهو سینه هات درد میگیره

وقتی هزار تا نشونه دیگه میگیری

من کاملا ناامید بودم

خو اون نشونه های لامصب چرا اومدن

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خجالت چرا مگه تقصیر توئه

خب تا چند روز قبل کچلش کرده بودم ک چرا با بچه تو شکمم حرف نمیزنی مگه ب حرفهای من اعتقاد نداذی

از پریروز همه تاپیک پریود زدن واقعا لعنت بهش منکه باد کردم و نمیاد لامصب همه صورتم جوش زده 

تاپیکت عالی بود متنفرم از اینکه میگن بهش فکر نکن مگه میشه اخه استرس نداشته باش مگه میشه اخه

اصن یه وضع مزخرفی دارم که 

میخوام برم دکتر ارامبخش بگیرم دچار وسواس فکری بدی شدم اینم دیدم یه نفر نوشته بود و براش موثر بوده 

خب تا چند روز قبل کچلش کرده بودم ک چرا با بچه تو شکمم حرف نمیزنی مگه ب حرفهای من اعتقاد نداذی

انشاالله همین ماه فدات امیدت بخدا باشه

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه