2777
2789
عنوان

متنفرم از خودم که انقدر هرماه امید دارم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 43 پست
دوسین چی هست؟؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده?page=1

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
😂😂😂😂 منم همین طورم تا دیروز ب شوهرم میگفتم چرا برا بچه مون اسم انتخاب نمیکنی امروز با ی عالم ...

پس تکر چی میگه🤔

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تا حالا امتحان نکردم ، از اول پریود میشه خورد؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده?page=1

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
نه تا حالا امتحان نکردم ، از اول پریود میشه خورد؟

ببین نخور من خوردم فیبروم زدم به خدا انقدر ایمنی بدن خودم و شوهرم بالا رفت که حالا باید بیاد پایین اگر هم میخوای بخوری حتما از دکترت مشورت بگیر سرخود نخور

به خدا يك ماه فقط حواستو به چيز ديگه پرت كن بهش فكر نكن استرشو نداشته باش قول ميدم نتيجه بگيري

عزیزم داشتم از این نوع ماههای بی خیالی

فایده نداره   

بیزارم از تمام بی بی چک های یک خط

استارتر ناامید نباش اول از خدا و ائمه بخواه دست به دامن حضرت زهراشو چهل روز سوره حشر بخون هدیه به امام زمان و حضرت زهرا کن تو سوره حشر اسم اعظم خدا هست دعات قبول میشه 

میتونی برای بچه دار شدن صلوات و خیرات نذر شهید ابراهیم هادی و شهیدسامانلو کنی خدا به حرمتشون حاجت خیلی هارو داده به تاپیکم سربزن بخون کلی کاربر مادر شدن 

یاعلی https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2239203&slug=از-شهدا-حاجت-گرفتم&postId=90524021

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

پیش یه دکتر خوب برو...بعدم ولش کن  بدار هر وقت ک۶ صلاحه پیش بیاد  برو زندگیتو بکن تفریح ...

به حرف آسونه

آدم که درد داشته باشه بهترین جاهای تفریحی هم بره غمگینه

استارتر ناامید نباش اول از خدا و ائمه بخواه دست به دامن حضرت زهراشو چهل روز سوره حشر بخون هدیه به ام ...

اتفاقا این ماه نذر شهید هادی کرده بودم   

می خوام دیگه فعلا نذر نکنم چون هر چی بیشتر نذر می کنم اعتقاداتم سست تر میشه

نمیخوام یذره ایمانم از دست بره

اتفاقا این ماه نذر شهید هادی کرده بودم     می خوام دیگه فعلا نذر نکنم چون هر چی بیشتر نذ ...

گل نازم اینجور نگو چون اگه خدارو بخاطر نذر و حوائجت بخوای نه نذرت قبول میشه و نه ایمانت قوی 

باید همیشه راضی باشی به رضای خدا و خدارو فقط بخاطر اینکه خالقت هست دوست داشته باشی 

به امید خدا ایمانت هم سست نمیشه 

الهی به زودی خدا بهت فرزند صالح و سلامت بده 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

گل نازم اینجور نگو چون اگه خدارو بخاطر نذر و حوائجت بخوای نه نذرت قبول میشه و نه ایمانت قوی  ب ...

ممنونم

شما برای من نذری بکنید 

هرچی خودتون صلاح میدونید

اگر انشالله حاجت گرفتم اداش می کنم ، هرچی که باشه

ممنونم شما برای من نذری بکنید  هرچی خودتون صلاح میدونید اگر انشالله حاجت گرفتم اداش می کنم ، ...

۲هزار صلوات و یه سوره یاسین نذر شما به نیت بچه دارشدن هدیه به فاطمه زهرا و مادرشون خانوم خدیجه 

و شهیدهادی و شهید سامانلو 

الهی خدا بهت فرزند صالح و سلامت بده 

یاعلی 

۲هزار صلوات و یه سوره یاسین نذر شما به نیت بچه دارشدن هدیه به فاطمه زهرا و مادرشون خانوم خدی ...

ممنون از لطفتون

ببخشید تاریخ مشخص نمی کنید؟

ممنون از لطفتون ببخشید تاریخ مشخص نمی کنید؟

اگه دوستداری همین اول هدیه کن اگه دوست نداری بمون به امید خدا که مادر شدی نذرتو ادا کن 

تاریخ نمیخواد گل قشنگم 

یاعلی