2777
2789
عنوان

ساک بود ولی جنین نیست😔😥

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مثل شما بودم دكترم گفت احتمالا پوچه بعد ٧هفته رفتم سونو صداي قلبشو شنيدم خداروشكر شما هم صبركن اس ...

خداروشکر

خداکنه واسه منم همیطور باشه

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم

منم ۶ هفته و ۵ روز رفتم فقط ساک بود ۸ هفته رفتم همه چی خوب بود 

لقاح دیر تشکیل شده بود بابت همینه قلبش دیرتر تشکیل شده بود 

الانم سن جنین با سن پریودیم یه هفته اختلاف داره 

نترس همه چی خوبه 

منم ۶ هفته و ۵ روز رفتم فقط ساک بود ۸ هفته رفتم همه چی خوب بود  لقاح دیر تشکیل شده بود بابت هم ...

جدی میگی؟؟؟

منم طبق پریودم ۷هفته و ۲روزمه ولی سنو ۶ هفته ۲ روز زده

خداروشکر خداکنه واسه منم همیطور باشه

انشاالله عزيزم فقط لك داري برو دكتر شياف بنويسه منم شياف استفاده كردم بعدم رفتم سونو دركت ميكنم  عزيزم توكلت به خدا باشه 

منم چندروزه سرماخوردم شديد بعدم رفتم بيرون گرما زده شدم از حال رفتم الان خيلي نگرانم براي بچم خدايي نكرده اتفاقي افتاده باشه از ديروز تا الان كارم گريس  يه سقط داشتم ديگه تحمل ندارم...

به حق همين ماه عزيز خدا خودش كمك هممون كنه

انشاالله عزيزم فقط لك داري برو دكتر شياف بنويسه منم شياف استفاده كردم بعدم رفتم سونو دركت ميكنم &nbs ...

انشالله ک صحیح و سالم بغلش کنی🙏

الهی آمین انشالله