2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین دکتر فوق تخصص دکتر مولوی هستش  همون روز صبح ساعت 8 زنگ بزن وقت بگیر بنظر من از دکترای ته ...

از فامیلاشی؟؟ دومیلیون درعرض یک ماه خرج کردم کلی دارو خوردم آندو شدم حتی نتونست ورم ساده معده منو تا حدی بهتر کنه هرروز بدتر از دیروز حالت تهوع واستفراغ داشتم کارش افتضاحه... 

بهترین دکتر فوق تخصص دکتر مولوی هستش  همون روز صبح ساعت 8 زنگ بزن وقت بگیر بنظر من از دکترای ته ...

بی ادب ترین و نادان ترین دکتره!

تشخیص کبد چرب داد برای من! خوب شد خودم حالیم بود وگرنه داروی چربی خون هم نوشت من فرارکردم از مطبش. خدا به داد مریضهای بدبخت برسه که علمشو ندارن و چشم بسته داروهاشو میخورن!

حرف هم که نمیزنه کلاً. 

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
از فامیلاشی؟؟ دومیلیون درعرض یک ماه خرج کردم کلی دارو خوردم آندو شدم حتی نتونست ورم ساده معده منو تا ...

ذره ای انسانیت و شرافت کاری نداره ایشون بیمار رو فقط اسکناس می بینه، خودش و تیمش بسیار بی شعور و کار نابلد تشریف دارن هر چقدر از نانجیب بودن این بابا بنویسم کمه، یه فوق تخصص باید حدودا بیست دقیقه برای بیمار وقت بذاره، این یارو برا هر بیمار دو سه دقیقه بیشتر وقت نمی ذاره، لعنت به هر پزشک و کادر درمانی که با جون مردم کاسبی میکنه

یکی از پزشکانی که ذره ای وجدان و تخصص نداره محمد مولوی اردکانی تو چهار راه طالقانیه، ذره ای شرافت و تعهد نسبت به بیمار نداره و فقط به فکر ویزیت کردن و خالی کردن جیب بیماراست

هفت هشت ماه پدرمو بابت سیروز کبدی می بردم پیش ایشون بهتر که نشد هیچ بدترم شد، خدا رو شاهد میگیرم حداکثر تایمی که برای معاینه هر بیمار وقت میگذاشت حداکثر پنج دقیقه بود، واقعا حداکثر زمانش پنج دقیقه بود تو بیشتر موارد دو سه دقیقه ای یه نسخه ی تکراری می نوشت میگفت یک ماه دیگه دوباره بیار پیشم، تو همون دو دقیقه اول نسخه رو مینویسه و یه دستیار کنار خودش داره که بعد نوشتن نسخه در رو باز میکنه و بیماری بعدی رو فرا میخونه و بیمار داخل اتاق رو به بیرون هدایت میکنه لعنت به کادر درمانی که با جان مردم کاسبی میکنن، ای تف تو شرف و ذات نداشته همچین پزشکان بی وجودی.

یکی از پزشکانی که ذره ای وجدان و تخصص نداره محمد مولوی اردکانی تو چهار راه طالقانیه، ذره ای شرافت و ...

منم یکبار رفتم پیشش

قبلا جای دیگه آندوسکپی کرده بودم

چون درمان نشده بودم

یکی از آشناهامون مولوی رو معرفی کرد

من با جواب اندوسکپی رفتم پیش مولوی

همین که آندوسکپی رو دید سرمن داد زد میری مطب یکی دیگه آندوسکپی میکنی

میایی پیش من درمانت کنم

شاخ دراورده بودم

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟